Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek milyen vágy álmaaitok vannak a szexben? Mi indít be?
3as szex:)
najo, amugy analszex, szex kulonbozo ruhakban/helyszineken, kikotozes kb ezek jutnak most eszembe
pl. beindítana ha napközben a kezembe akadna a párom egyik szexi illatos bugyija. :)
Másik vágyam, hogy úgy nyaljam, hogy fekszem, ő a fejemre ül, és így ő irányít sőt akár rövid időre úgy az arcomba nyomja a p*-ját, hogy levegőt se kapok! Ezt akár úgy is, hogy közben nem a melleit látom, hanem háttal van és közben a f*-mal játszik.
én szeretem a prosztatamasszást is, csak ritkán kapok
Az èn vàgyaim közè tartozik;
A pàrom szopogatja a herèimet ès közben kèzzel húzogatja a farkam.
De ugyanez a hereszopogatàs,de èn vègzek közben önkielègítèst.
Règebben èrdekelt,de már kihült ez a vàgy valamièrt,hogy szàjbaèlvezès utàn csókolózunk.
Pedig nem undorodom tőle.
Remèlem újra felèled majd ismèt ez a vàgyam.
Szintèn èrdekel az egymàs előtti önkielègítès.
Az viszont beindít,amikor a pàromban vagyok ès közben ő a puncijàt izgatja.
Az is a vàgyaim közè tartozik,hogy miutàn beleèlveztem a pàromba utàna kinyalom őt.
Szàjjal kènyeztet ès a szàjbaèlvezès utàn nem nyeli le,hanem visszaengedi folyni a szàjàból a spermàt a farkamra.
Ennyi.
Ne tartson senki betegnek.
A kèrdező kèrdezett ès őszintèn vàlaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!