Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex? 18/L
Ne csinalj beontest. Több problémát okoz mint előnyt.
Neked elég ha időben kikakilod magad.
Sok sikosito (nem vizes alapu!!) és fokozatosság. Ez a ket kulcsszó
A veszélyei:
fájdalom, végbélrepedés, bevérzés, záróizom meglazulásának következtében hosszabb távú tágítás után bekakilás, székletvisszatartási problémák stb.
Azt elhiszem, hogy a barátod nagyon a fenekedbe akarja tolni a dákóját, hiszen ott jó szűk neki a lyuk és élvezkedni tud, de ha jót akarsz magadnak, akkor nem engeded meg az anált senkinek...!
Az előző vagyok.
A mosakodásra előtte semmivel nem figyelek jobban mint egy átlagos fürdésnél, mert ugyanúgy megmosod magad ott, én nem nyúlok be, csak az aktus után, vagy ha esetleg beleélvez, akkor azért alaposabban kimosom ott. De mondom, semmi extra nincs semmiben :) Ja, eleinte azt mondtam csak gumival mehet a dolog, de mivel mind a ketten utáljuk a gumit, már az első alkalommal lekerült róla. Ezt is nektek kell eldöntenetek hogy hogy álltok az ilyen dolgokhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!