Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak Mennyire gáz ha szeretném megismerni a férfi testét?
Szűz vagyok, és úgy gondoltam hogy mielőtt belefognék a szexualitásom kibontakoztatásába, kezdetnek szeretném megismerni a férfi testét...ezt ugy képzelem, hogy az ágyban lenge öltözetben vagy pucéran fekszik, én pedig csak a kezemmel simogatnám....mindenhol...felfedezném...csak ennyi...hogy a fejétől a lágujjáig gyengéden simogatnám...tapasztalnám...
Csak nem tudom ha ezt így megmondanám a férfinek, hogyan venné ez ki magát nála...mivel ő 40..én 23..
"hogy bocsi, de szeretném megismerni a testedet, lehetne szó arról, hogy csak fekszünk, és én simogatlak.."
Mit szólnátok ha egy lány ezt mondaná, kérné tőletek?
nekem nagyon bejönne előjátéknét!
F/35
Ez számomra is izgató lenne.
25/F
Mivel szűz nekem tetszene és eleget tennék neki !
Igaz nagyon visszafognám magam...
Örömmel támogatom tanulmányait egy lánynak a testemmel. 😉
41/F
Ezzel nincs semmi baj, nagyon intim, izgató.
A helyedben inkább azon aggódnék, hogy mit akar egy 40- es pasi egy huszonegynéhány éves szűz lánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!