Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor érzitek lányok/nők hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érzitek lányok/nők hogy kell valaki a párod mellé?

Figyelt kérdés
Mert se törődés se erotika se szenvedély!
2018. júl. 3. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha se törödés se erotika se szenvedély nem lenne már a kapcsolatban

Akkor nem Mellé keresnék valakit

Hanem egy Újat helyette!

2018. júl. 3. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Így van. Miért kéne megtartani a szart, ha van esély boldognak lenni?
2018. júl. 3. 17:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy gyerekek közös anyagiak, stb.
2018. júl. 3. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha van gyerek, meg közös anyagiak, az nem indok arra, hogy boldogtalan legyek. Nekem teljesség kell, azzal, akivel élek. Nem bírnék elviselni egy olyat az ágyamban, akivel már egymásra se néznénk, ill. nem bírnám elviselni az új hiányát akkor, amikor nem lehet velem.

Ha a kapcsolat nem menthető, kilépek.

2018. júl. 3. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Én eddig csak azt éreztem, hogy miért nincs mellettem egy beugró a páromnak...

Őszintén szólva, ha kevés lenne a szex akkor lehetne bevállalni plusz embert, de így kizárt. Inkább neki kéne csalnia engem, mert én vagyok a kisebb étvágyú.

2018. júl. 3. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:

A Gyerek és a pénz nem tart össze

Anyagilag nem szabad a Párodtól függeni

Gyerek meg nem olyan dolog hogy két ember már csak azért is együttmarad egy szar kapcsolatban

Csak a gyerek inná meg a levét

Van egy 1,5 éves kislányunk

Ha a Párommal úgy alakulna a helyzet hogy együtt nem működik akkor külön válunk a Gyermeket meg egyedül anyagi segítség nélkül is fel tudnám nevelni

Hisz úgy vállaltam gyermeket hogyha bármi is adódna ne a Páromra legyek utalva ne tőle függjek és ne legyen az hogy nélküle még a seggemet se tudnám ki törörőlni mert nélküle életképtelen vagyok

Ésszel kell élni az életed és tervezni nem pedig Ész nélkűl

24N

2018. júl. 3. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Mellé nem, helyette jöhetne valaki, ha annyira rossz lenne a helyzet, hogy nem bírjuk tovább együtt.
2018. júl. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!