Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érzitek lányok/nők hogy kell valaki a párod mellé?
Ha se törödés se erotika se szenvedély nem lenne már a kapcsolatban
Akkor nem Mellé keresnék valakit
Hanem egy Újat helyette!
Ha van gyerek, meg közös anyagiak, az nem indok arra, hogy boldogtalan legyek. Nekem teljesség kell, azzal, akivel élek. Nem bírnék elviselni egy olyat az ágyamban, akivel már egymásra se néznénk, ill. nem bírnám elviselni az új hiányát akkor, amikor nem lehet velem.
Ha a kapcsolat nem menthető, kilépek.
Én eddig csak azt éreztem, hogy miért nincs mellettem egy beugró a páromnak...
Őszintén szólva, ha kevés lenne a szex akkor lehetne bevállalni plusz embert, de így kizárt. Inkább neki kéne csalnia engem, mert én vagyok a kisebb étvágyú.
A Gyerek és a pénz nem tart össze
Anyagilag nem szabad a Párodtól függeni
Gyerek meg nem olyan dolog hogy két ember már csak azért is együttmarad egy szar kapcsolatban
Csak a gyerek inná meg a levét
Van egy 1,5 éves kislányunk
Ha a Párommal úgy alakulna a helyzet hogy együtt nem működik akkor külön válunk a Gyermeket meg egyedül anyagi segítség nélkül is fel tudnám nevelni
Hisz úgy vállaltam gyermeket hogyha bármi is adódna ne a Páromra legyek utalva ne tőle függjek és ne legyen az hogy nélküle még a seggemet se tudnám ki törörőlni mert nélküle életképtelen vagyok
Ésszel kell élni az életed és tervezni nem pedig Ész nélkűl
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!