Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha kell nektek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha kell nektek egy nő akkor úgyis megpróbáljátok megszerezni. Vagy ez nem így van? Ha mégsem próbálkoztok annak milyen okai lehetnek?

Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Euripidész tudott angolul?
2018. júl. 3. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem a kérdést.

"Ha kell egy nő akkor úgyis megpróbáljátok megszerezni"

Persze megpróbáljuk.

2018. júl. 3. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:
10-es teljesen úgy van ahogy mondod. Az ember persze ilyenkor nem azt érzi, hogy teljesen megalázná magát, benne van az is, hogy most ő bátor, mert ki meri mondani az érzéseit és mer küzdeni, annak ellenére hogy érzi az esetleges megalázottságot is. De az igazság az, hogy nem szabad. Tényleg semmi értelme. Csak a mesében van olyan, rettenetesen fájdalmas ezt belátni de így van. A nők soha nem vágynak olyanra mint a mesékben, illetve a csöpögős filmekben, csak szeretnék azt hinni, de a gyakorlatban bizony nem. Én 2x mentem így a falnak teljesen megnyílva és a szívemet kiöntve, mert 2x éreztem úgy. Az egyiknél azért még idejében beláttam a dolgokat. A másik most történt és ott bizony túlzásba estem. Egy régi és leendő új kapcsolatról volt szó és azért is volt, mert régen az egyetlen problémája az volt, hogy ilyen szempontból zárkózott voltam és nem beszéltem az érzéseimről. Most megtettem, olyan meztelenre vetkőztem, hibáimat, gyengeségeimet mindent beleértve amennyire csak lehet. Ez egy olyan tipikus helyzet ami a filmekbe van, de mint mondtam a való életben ezt senki nem értékeli. Akármennyire is ömlengett akkor és a mai napig is, hogy élete szerelme voltam(mert amúgy én szakítottam vele), de teljesen őszintén és nyíltan, illetve ténylegesen teperve egy férfi nem kell egy nőnek. De biztos ismered a mondást, hogy az a férfi aki a szerelemért feláldozza a becsületét, az mind a kettőt elveszíti. De ez lehetne büszkeséggel is
2018. júl. 4. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!