Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha kell nektek egy nő akkor úgyis megpróbáljátok megszerezni. Vagy ez nem így van? Ha mégsem próbálkoztok annak milyen okai lehetnek?
Ha kell? :)
Ha mindketten szimpatikusak vagyunk a másiknak, és kölcsönös az érdeklődés a vonzódás, akkor hamar jól alakulnak a dolgok.
De ha elutasít elsőre akkor nem teperek, és akkor sem érdekel tovább, ha azt látom, hogy egyoldalú az egész.
Neem, nem is a hosszútávú próbálkozásról beszélek.
Hanem, hogy egyszer azért legalább :) köszi a válaszokat.
Bevezetlek kicsit a férfi gondolkodásba.Ha azt mondják,hogy nem,akkor általában mi (legalábbis én mindenképp)úgy vesszük,hogy az nem.Ha tovább próbálkozunk az már szexuális zaklatás.
Olyan szekér után nem futok ami nem vesz fel,mert lehet,hogy lemaradok egy másikról miatta.
28/F
Nem szeretem ha egy nő játsza az elérhetetlent és elvárja, hogy elsőre teperjek érte.
Ha elsőre elutasító, és nem kölcsönös, ha csak én érdeklődök iránta ha csak engem érdekel, és ő úgy tesz mintha semmi nem izgatná de közben elvárja, hogy na azért még próbálkozzak, neeeem azt felejtse el.
Legyen szépen minden kölcsönös. Ha ő is érdeklődik irántam, úgy látom ő is szeretne még találkozni akkor igen akkor próbálok jógyerek lenni és próbálkozok,
Ha nem töröm magam, akkor az a baj. Mert biztos nem is fontos nekem és csak arra kellene. Ha meg teperek és úgy állok hozzá és annyit nézek el mint kb. senki nem tenne meg, akkor meg az a baj.
Szóval, ha nem töröd magad, akkor fuckboy vagy, ha töröd magad, akkor meg looser
Vajon milyen okai lehetnek szerinted? Félelem a visszautasítástól és a megalázástól.
Mellesleg ha engem érdekel valaki, akkor megpróbálok mindent, de mindig csak fejjel a falnak... De tökéletesen megértem azokat akik nem ezt teszik. Szerintem mind tudjuk és érthetjük ezt. Bennem is szokott félelem lenni, a sokadik összetörés után már pláne. De euripidészi idézet ugye: Danger gleamms like sunshine to a brave man's eyes
Persze, ha tetszik egy nő, akkor próbálkozok. Beszélgetést kezdeményezek, keresem a társaságát.
De küzdeni, hogy megszerezzem nem fogok.
Ha nem kölcsönös, akkor nem alázom meg magam. De sajnos most pl ilyen helyzetben vagyok, nem tudom, hogy hányadán állunk és félek, higy fejjel rohanok a falnak, amiből csak rosszul jöhetek ki.
Milyen okai lehetnek azon kívül, ha elsőre elutasít? Ha nem érzem kölcsönösnek és csak várja, hogy mindig én keressem. Ha emiatt nem érzem, hogy ő is akarná.
Miért küzdjek valakiért, aki nem mutat érdeklődést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!