Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam a barátomtól egy butt-plugot, túlzás h felvetettem, h először inkább az ő fenekében próbáljuk ki?
"de nem akarom "kényszeríteni" olyanra amit nem akar"
De ő meg pont ezt csinálja veled. Te sem akarod az anált, ezért szóltál neki vissza.
#16 ha adok neked egy fém,fogas hereszorítót,kipróbálod csak azért mert kaptad?
szerintem a csaj pasija is azért adta,mert ezzel akarja rávenni az análra (gusztustalan húzás,nyissa ki a száját ha akar valamit,ne undorító dolgokat adjon és várja el hogy használjam ha nem akarom). Én engedem az anált,de ha mondjuk egy ilyennel adta volna tudtomra ezt a vágyát a pasim,tuti hogy hozzávágtam volna,én sem szeretem ezeket a műcuccokat,meg van szája kérdezze meg,ne célozgasson.
Először kikell a pasinak próbálni és majd utána a csajnak is lehet.
Majd megtudja a szarkeverő hogy milyen az.
Egyáltalán nem túlzás. :)
Én fiú vagyok, és én is vettem barátnőmnek. Ő kipróbálta, de ő is szerette volna ha én is kipróbálom. Kipróbáltam, és meglepően izgi volt, nekem nagyon bejött. Pár nap múlva én is kaptam tőle egy sajátot, elég sűrűn használjuk mindketten. :)
11es pont ez a lényege az egésznek.
a nő nem akarja,a nő nem élvezi,de mégis megteszi.
ez sokkal izgatóbb mint maga a tett kivitelezése.
ez a lényege az egésznek,nem pedig az idegvégződéses marhaság.
és ezért is nem kerül férfi s-eggbe.
# 19
Uff és szerinted melyik nő fogja emiatt megtenni? Senkinek nem kell olyan férfi, aki arra izgul, hogy a nőnek szar és kínozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!