Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki már nem szűz, de alapállapotban egy ujj sem fér fel neki? Vagy ez túlzás?
Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 15:22
1/3 anonim válasza:
Exem ilyen. Nem én voltam az első az életében, de nagyon szűk volt. Egy ujjam ment be, és ez sokszor megnehezítette az együttléteket. Sokáig kellett tágítani, amivel nem volt baj, de én imádom a gyors, spontán meneteket és ezeket nem lehetett. 27/f
2/3 anonim válasza:
Hát én legelőször a párom 2 ujjától kezdtem vérezni, ekkor szakadt át a szűzhártya. Azóta 1 ujj alapállapotban mindig bemegy akadály nélkül, de a kettő ujj elsőre kizárt. Viszont ha már a 2 benn van, akkor már nem kell sokáig tágítgatni :)
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok már szűz de nem csak alap állapotban még nedvesen is fájdalmat okoz egy újj.. Menstruációkor meg egy normál tampont is nehéz felhelyezni.. Nagyon szűk vagyok pedig rendszeres nemiéletet élek.. 22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!