Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kicsit túlzásba estem?

Kicsit túlzásba estem?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, és nem is akarom elveszíteni amíg nem vagyok benne biztos, de néha nagyon vágyom egy kis kényeztetésre, és sokszor naponta maszturbálok.

Tegnap megpróbáltam már az asztalhoz is dörzsölni meg ceruzával izgatni, egyszer meg is próbáltam egy filctollal "behatolni", de kezdem úgy érezni túlzásba estem...

2015. febr. 13. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:

attól függ hogy mennyi a korod ha 14-18 akkor túlzás

ha 19-40 akkor nem ha 40-végtelen akkor normális vagy?

2015. febr. 13. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Áhh, ezzel még nem estél túlzásba, szóval nyugi. :D Teljesen normális dolog, hogy naponta maszturbálnod kell.
2015. febr. 13. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát téged 14-16 év korra tudlak behatárolni.

Valószínűleg tombolnak a hormonok.

Inkább a ujjadat használd azzal nem tudsz sérülést okozni vagy valamilyen lekerekített végű tárgyat.

Remélem a filctollon azért volt kupak :)

2015. febr. 13. 17:23
 4/7 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Talalj valamit,mert ez nem lehet igy tovabb.Nem,nem estel tulzasba.
2015. febr. 13. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány privit kaptál? :D
2015. febr. 13. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó Reggelt Vietnam....... :)

Kicsi tested beindult ezerrel és az ösztrogén fröccs megtette a hatását. Nem estél túlzásba csak próbálod a tudatoddal valahogy elnyomni amit a tested és az agyad kíván! Nem fogod sokáig bírni!!! :)

2015. febr. 13. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Jesszus, aszfaltot olvastam elsőre :D

Szerintem ez természetes, de ha lehet akkor ne dugj fel magadnak mindenféle tárgyakat, mert megsértheted magad, illetve elképzelhető azért az is,hogy a filctoll sem a legtisztább.

De az, hogy nagyon kívánod a szexet, teljesen normális dolog. (akkor is, ha szűz vagy)

2015. febr. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!