Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A szulejmán fanok nem vitték...

Manó1235 kérdése:

A szulejmán fanok nem vitték kicsit túlzásba?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy már egyes külföldi lapok is foglalkoztak ezzel a témával, de hát más TV adókon és külföldön is megszokott hogy 6 hetes pihenőre küldik néha a sorozatokat. Itt meg tiszta káosz lett úgy fellázadt néhány ember, én sem vagyok odáig a celeb vagyok ments ki innen dologért, de nem hiszem el hogy addig nem tudnak mást nézni. Hiába tüntetnek úgysem fog hamarabb vissza kerülni képernyőre.
2014. okt. 12. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Időnként kell szüneteltetni a sorozatokat hiába, ez van!

Én sem örülök nekimert én ugyanúgy nézem a Dr.csontot, mentalistát, meg a Szulejmánt is, magával a Celeb vagyok műsorukkal sincs bajom, mert mégsem egy valóságshow és azért elég jópofa egy műsor én szerintem nekem személy szerint nincs vele gondom, csak azért örültem volna hogy ha esténként tudnám nézni a megszokott sorozataimat, arról nem is beszélve hogy az Éjjel nappal Budapest meg miért nem szünetel mert móta megy egyszer nem álltak le 3-4 napnál tovább, az meg a csapból is az folyik, és sokszor csak az előzetesekből már tudom hogy mit nem kell néznem. Jó bevallom egyszer belenéztem amikor háttérzajnak ment a TV mert épp mással voltam elfoglalva akkor néhány apró jelenetet láttam belőle, de hogy őszinte legyek nekem az bőven elég is volt. Barátnőm nézte egy ideig és odáig volt érte, de nem tartott nála sem sokáig mert beleunt, mondta hogy ez már sok.

Szerintem érthető a szünet, nekem sem tetszik, de belefér ha megígérték hogy novemberbe folytatni fogják, ez meg nem olyan sok idő.

2014. okt. 12. 12:48
 2/3 anonim válasza:

Szerintem fele ekkora felháborodás sem lenne, ha normális műsort adnának helyette. Az RTL tele van szeméttel, és az értelmes ember naponta egyszer kapcsolja be a kereskedelmi csatornákat, hogy megnézze a híradót, meg az időjárást, és ha nagy ritkán talál egy műsort, ami a kedvére való, akkor nyilván nem örül, hogy ilyenek miatt szakítják félbe, mint a Celb vagyok, Valóvilág, Éjjel nappal Budapest.

A lázadás szerintem is túlzás, de a Szulejmánt néha megnéztem, és már a néha reklám a reklám alatt levő műsorajánlótól is elment az életkedvem.

2014. okt. 12. 13:03
 3/3 anonim válasza:

Ha egy ember napi szinten néz egy sorozatot, akkor az bizonyos szinten az élete részévé válik. Nyilván azért nézi, mert szereti, tetszik neki.

A legnagyobb pofátlanság, hogy egyszerűen fogják magukat, és megszakítják hat hétre, ami nagyon nagy idő ilyen esetben. Voltaképpen a néző pofontörlése.

Akik szeretik az ilyen sorozatokat, azok tudják, úgy általában miket művel az RTL. Ide-oda teszik az időpontokat - és van, hogy akkor már más időpontban már nem tudja nézni az illető, és akkor félbe kell hagynia a sorozatot, pedig már érdekli, izgalmasnak találja.

Én is jártam így, többször is, mert amíg kismama voltam, egy és három óra között pihenésképp néztem a sorikat, és nagyon bosszantó volt, hogy össze-vissza dobálták őket.

Ez már utolsó csepp lehetett a pohárban az romantikus sorozatok kedvelőinek. És nem kifejezetten a Szulejmánról, azaz magáróla sorozatról szól, hanem megunták 1. hogy hülyének nézik őket, 2. hogy szemetet adnak a szájukba a Celeb vagyok ments ki innennel.

Szóvel szerintem nem volt túlzás a tüntetés ötlete.

2014. okt. 16. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!