Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! A 85D-s mellméret már túlzás nektek?
Elég nagy melleim vannak és félek, hogy ez párkapcsolati szempontból hátrány lehet. Valahogy mindig csak a perverzek találnak meg...
20L
Nem tudom milyen testen van, privátba nyugodtan küldhetsz képet nem vagyok perverz. Csak véleményt írok,ha szeretnéd.
25F
A tested nagyon mérvadó, hogy milyen. Én vékony alkatú lányokra bukom, akikhez A, vagy B-s mellméret való. Igen, nekem a D már nagyon nagy, alkattól függetlenül. Ha amúgy nagyon vékony vagy, és ahhoz képest nagyon nagy a melled, akkor hihető, hogy az az ember perverz, aki ilyenekre bukik. És azt sem fogom megérteni, hogy egy vékony lány miért tömeti ki a melleit D-sre.
Az emberek általában méret szerint választanak, mert nem mindegy, hogy kire izgulnak rá. De egyvalamivel légy tisztában: ha valaki igazán szeretni fog, akkor nem a méreteiddel lesz elfoglalva. Csak hát tudom, nehéz eldönteni, hogy vajon ki szeret igazán... ha mondjuk folyamatosan a melleidet markolássza idegesen, akkor abban biztos lehetsz, hogy nem a te lelki társad.
85 a kör méreted ami azt jelenti hogy nem vagy vékony de kövér se
A D pedig a kosár méretem kb akkora mint egy jó Sárgadinnye.
Nekem is 85 D de nekem Szülés után lett ekkora elötte B kosaras volt L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!