Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! A 85D-s mellméret már túlzás nektek?
Elég nagy melleim vannak és félek, hogy ez párkapcsolati szempontból hátrány lehet. Valahogy mindig csak a perverzek találnak meg...
20L
Lehet, hogy perverz vagyok, de imádnám őket :) Ne aggódj, teljesen jók :) Nem is értem a kicsikért rajongókat, lehet az is szép, vonzó, de a nagy mell az igazi
Ha gondolod véleményezem kép alapján :)
21F
Túlzás??? Hogy lenne már túlzás? A mellek minél nagyobbak, annál szebbek! Teljesen mindegy egyébként milyen alkatú lányról van szó. A természetes mellekre gondolok persze. Számomra a szép mellek C kosárnál kezdődnek, de inkább a még nagyobbakat szeretem. D, E és így tovább. Hidd el, a legtöbb férfi mindig is a nagy melleket szerette, szereti és fogja szeretni, azt részesíti előnyben, stb. Nem véletlenül találták ki a mellnagyobbítást (ami sajnos meg sem közelíti a természetes nagy melleket szépségben) és nem véletlenül csináltatnak olyan sokan nagy melleket maguknak. És tényleg ne az itt adott válaszokból vonj le elsősorban következtetést, hanem abból, hogy gondolom minden pasi vért izzad, mikor próbál a szemedbe nézni, nem pedig máshova, kicsit lejjebb:)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!