Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak minősül az, ha lefekszem egy egy örömlánnyal?
Ha kuki kerül a punciba és a kölcsönös mozgástól a kuki fröcsköl akkor az már szex.
Ha van valakid és mással is szexelsz, az megcsalás.
A legrosszabb szerintem ha a másik nővel érzelmi viszonyt is foytatsz azaz ő a te párod mind szexuálisan, mind emocionálisan.
HA csak dugásra használsz más nőket, mindegy, hogy befűzted, vagy fizettél, az is megcsalás. Bár nem annyira durva hátbaszúrás, mint a fenti, de azért még ez is elég ok egy szakításhoz/váláshoz.
Örülök, hogy segíthettem. :D
Figyelj, szerintem ha vele akarod leélni az életed, akkor fogd meg a kezét és menjetek át rajta együtt.
Ha nem akkor inkább csajozz be mint hogy fizess a szexért. :) De viccet félre téve komoly flusztrációt okozhat és rengeteg veszekedést a szex hiánya. Ha szeretnéd tedd meg, de tudd, hogy utána nem lesz ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!