Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak minősül az, ha lefekszem egy egy örömlánnyal?
Igen megcsalàs!
Nekem is volt egy hosszú időszakom amikor nem ment a szex. Több okból kifolyólag. Nem 3,5 hónap volt ez!! Majdnem 1 év.
A pàrom pedig mindvégig mellettem állt. Probáltt segíteni nekem, hogy kiderítsük hogy miért van ez. É egyszer sem csalt meg! Eszébe se jutott. Pedig neki is voltak szükségletei.
Ez nem megoldás hogy így könnyítesz magadon. Ha szeretnéd, akkor ez eszedbe sem jutna!
Ez elég hüjekérdés. De hát ha ár megkérdeszted akkor elmondom, hogy igen megcsalás
Képzeld még az is megcsalásnak számít h ha kiveszed a farkad és egyszer, az az egyszer belenyomod egy öröm csajba aztán kiveszed és élmény vissza a barátnődhöz
Nem bmeg.
Hogy a rohadt életbe ne lenne az?! Gondolkozzál már! "Férfiként vannak szükségleteim". Jaj, ez tipikus hímsoviniszta, szexista duma. És ha nincs szex? Mások is kibírják. Tedd már meg azt az apró szívességet a feleségednek, hogy hűséges vagy hozzá...
Pff, romlott ez a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!