Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak minősül, ha a párom más lányt ölelget és puszilgat a munkahelyünkön?
Hm. "Szép".
Ilyenkor felmerül a kérdés,vajon aki többet hagy,azzal több is történik?
Elég nagy gyökér a barátod,már ne haragudj...kérdezd meg tőle:"Drágám,nem akarsz valamit elmondani2?
Ha a válasz nem,dobd ki a pitsába,mert hülyének néz.
ALAPSZABÁLY: a "szerinted megcsalásnak minősül" kezdetű mondatok minden esetben megcsalásnak minősülnek, akár a kérdező követi el akár a párja.
Erre lehetne is valami automatát írni a GYK-ra, ami az ilyen kérdéseket megválaszolja egy IGEN-nek, és rögtön le is zárja.
Nekem ez már nem fér bele.
Elég megalázó, főleg munkahelyen.
Én a helyedben rákérdeznék, sőt, akár szembesíteném azzal, akitől a pletykát hallottam. Nem tudom, mekkora munkahelyről van szó, de nyilván benne van a pakliban, hogy a párod félrejár, meg az is, hogy valaki szemet vetett a párodra, és be akarja feketíteni előtted, hogy neki könnyebb dolga legyen.
De azért láttam már olyat, hogy a pár egy helyen dolgozik, és egyikük másokkal flörtölget a párja háta mögött, vagy éppen más kollégával kerül bizalmibb viszonyba (aminek előbb-utóbb szakítás is lehet a vége).
Attól függ, hogy neked mit jelent a megcsalás, hol van a határ.
Nekem nagyon rosszul esne, és megcsalásnak venném.
(Előbb bizonyosodj meg arról, hogy igaz-e a pletyka. Ritka, de az is elkézelhető, hogy semmi valóságalapja sincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!