Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak minősül, ha a párom más lányt ölelget és puszilgat a munkahelyünkön?
Beszélj előbb a pároddal. Te ismered őt, ha eddig nem adott okot kételkedésre, és nem jellemző rá ez a viselkedés, akkor még ne temesd a dolgot.
Részemről egyébként sokkal elképzelhetőbbnek tartom, hogy a nő akar kavarni. Mert ha tegyük fel tényleg így történt volna minden, a nőt pedig ez zavarja, de nem akar nektek bekavarni, akkor csak a pasiddal tisztázta volna ezt. Megmondta volna neki, hogy számára túlzás amit csinál, és emlékezteti, hogy barátnője van. Nekem ez műbalhé szagú, mert ha annyira nem akarna ebben partner lenni, már megszakította volna a pasiddal a kapcsolatot, és nem járna el még mindig kávézni vele.
Plusz ha ezt ilyen nyilvánosan csinálja vele a párod, akkor szerintem már mástól is a füledbe kellett volna hogy jusson. Ráadásul akik a munkahelyen így "csajoznak", azok rendszerint nem csak 1 lánnyal szoktak így viselkedni. Szóval még inkább hallanod kellett volna róla. De ezek csak az én meglátásaim.
Ettől függetlenül beszélgess el komolyan erről a pároddal. Őszintén én úgy ahogy van megmondanám neki, hogy kitől is mit hallottam, nem kertelnék. Aztán ha azt mondja, nem igaz, a te döntésed, hogy hiszel-e neki vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!