Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmnek nagy a csiklója...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek nagy a csiklója ezért szakítottam vele. Elmondtam neki hogy nem jön be de erre kiakadt és most azt terjeszti rólam hogy homokos vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
akkora volt neki, mint egy mikropénisz és még testékszert is rakatott bele. Én a becsületesség kedvéért megmondtam neki, hogy bármennyire is szép és kedves lány ( vagyis annak tűnt) ez így nem fog menni, mert én nekem ez taszító.
2018. jún. 30. 21:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy alapszabály, hogy egy intelligens ember csak azt kritizálja, amin a kritika alanya tud változtatni (haj, smink, öltözködés, rossz belső tulajdonságok, stb). Ha olyat kritizálsz, amin nem tud változtatni, komoly sérüléseket tud okozni. Egy inteligens ember ilyet nem tesz. Megértem amiért úgy viselkedik ahogy, hisz mélyen a lelkébe gázoltál.

A helyedben amit tettem volna:

Szia. Jó veled, de valahogy nem vágyom erre a kapcsolatra, nem érzem magam felhőtlenül boldognak benne, ezért szeretnék szakítani. A hiba nem benned van, részemről múlt el a szerelem. Köszönöm a megértésed, sajnálom. Szia.

2018. júl. 1. 00:33
 22/30 anonim ***** válasza:
16%
Rágalmazást rávarrhatsz, tanúid is vannak, de a május 25-e óta élő adatkezelés szigorítás miatt akár több év börtönt is kaphat, mert az adataiddal visszaélt, és ezt már 1 hónapja nagyon komolyan veszik.
2018. júl. 1. 00:56
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a feleségemnek is az átlagnál nagyobb. Szerintem el lehet vele játszani. És nem egy csikló miatt kellett volna dobnod főleg ha jól meg voltatok.
2018. júl. 1. 11:47
 24/30 anonim ***** válasza:
21%

Amúgy meg szedj össze másik csajt, azzal meg szakítsd meg az ismeretséget.

Baráti körben látják, hogy csajjal vagy, szóval magát hitelteleníti el ezek után.

Na meg persze te is elpletykálhatod ezután a szakítási okot.

(Esetleg, ha tényleg (de tényleg!) nagyon szemétkedik, feldobhatod leszbikus társkeresőre, vagy transzinak (nőből férfivá)).

2018. júl. 1. 13:09
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, mennyi rosszindulat...

Ami bizonyos esetekben még talán nem is lenne alaptalan. De itt a kérdező dobta fel a labdát. Nem tudjátok elképzelni, mennyire fájhat egy ilyen kritika. Mit csodálkoztok, hogy a csaj úgy reagált, ahogy?

Rohadtul támadva/bántva érezte magát egy olyan által, akit szeret. Védekezett/visszatámadott.

Ha ezután még a lány lesz a rossz, és perrel meg társaival megkeseríted az életét, akkor egy nagyon szemét alak vagy.

Hogy mit tennék a helyedben? Egy férfi, akinek erős jelleme van, az nem foglalkozna vele, és az emberek úgyis éreznék a kisugárzásából, hogy nem meleg. Továbbá nem érdekelné őt, hogy mit gondolnak mások.

De látom te nem vagy ilyen, messze vagy attól, hogy férfi légy. Csinálj amit akarsz, bosszúld meg, vagy mittudom én. De tudd, hogy egy sz a r alak vagy.

2018. júl. 1. 13:43
 26/30 anonim ***** válasza:
17%
Na ne gyere ezzel a kamu dumával 35-ös, mert mindjárt kapsz egy taslit. A csaj volt az utolsó rohadt alak, hogy nem volt képes elfogadni a srác döntését! Persze ha fordítva lenne, akkor a srác már milyen szemét lenne, mi? A csaj nyakába kell varrni a pert ha tovább csinálja, normális ember nem hagyná, hogy visszaéljenek az adataival. Gondold el, ha jelentkezik valahova állásinterjúra, és megtalálja a munkahelye egy melegoldalon. Épp itt az ideje, hogy ebben az eszméletlen elkorcsosult feminista világban, valaki megvédje a férfiakat is, mert ha ez fordítva lenne, akkor már szegény lányozna mindenki. A fenét!
2018. júl. 1. 14:32
 27/30 anonim ***** válasza:
17%
*25-ös
2018. júl. 1. 14:37
 28/30 bringásjoci ***** válasza:
Testékszert ezt nem hiszem el.
2019. nov. 1. 20:55
 29/30 anonim ***** válasza:
Érdekes lehet ha ez a legnagyobb gondod kérdező.
2021. jún. 29. 12:31
 30/30 anonim ***** válasza:
42%

Hu én imádom az olyat!

Írj rám privatban, kéne a kontaktja.

Nekem is van cserealap

2021. júl. 3. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!