Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nagy a csiklója ezért szakítottam vele. Elmondtam neki hogy nem jön be de erre kiakadt és most azt terjeszti rólam hogy homokos vagyok. Mit tegyek?
Egy alapszabály, hogy egy intelligens ember csak azt kritizálja, amin a kritika alanya tud változtatni (haj, smink, öltözködés, rossz belső tulajdonságok, stb). Ha olyat kritizálsz, amin nem tud változtatni, komoly sérüléseket tud okozni. Egy inteligens ember ilyet nem tesz. Megértem amiért úgy viselkedik ahogy, hisz mélyen a lelkébe gázoltál.
A helyedben amit tettem volna:
Szia. Jó veled, de valahogy nem vágyom erre a kapcsolatra, nem érzem magam felhőtlenül boldognak benne, ezért szeretnék szakítani. A hiba nem benned van, részemről múlt el a szerelem. Köszönöm a megértésed, sajnálom. Szia.
Amúgy meg szedj össze másik csajt, azzal meg szakítsd meg az ismeretséget.
Baráti körben látják, hogy csajjal vagy, szóval magát hitelteleníti el ezek után.
Na meg persze te is elpletykálhatod ezután a szakítási okot.
(Esetleg, ha tényleg (de tényleg!) nagyon szemétkedik, feldobhatod leszbikus társkeresőre, vagy transzinak (nőből férfivá)).
Bakker, mennyi rosszindulat...
Ami bizonyos esetekben még talán nem is lenne alaptalan. De itt a kérdező dobta fel a labdát. Nem tudjátok elképzelni, mennyire fájhat egy ilyen kritika. Mit csodálkoztok, hogy a csaj úgy reagált, ahogy?
Rohadtul támadva/bántva érezte magát egy olyan által, akit szeret. Védekezett/visszatámadott.
Ha ezután még a lány lesz a rossz, és perrel meg társaival megkeseríted az életét, akkor egy nagyon szemét alak vagy.
Hogy mit tennék a helyedben? Egy férfi, akinek erős jelleme van, az nem foglalkozna vele, és az emberek úgyis éreznék a kisugárzásából, hogy nem meleg. Továbbá nem érdekelné őt, hogy mit gondolnak mások.
De látom te nem vagy ilyen, messze vagy attól, hogy férfi légy. Csinálj amit akarsz, bosszúld meg, vagy mittudom én. De tudd, hogy egy sz a r alak vagy.
Hu én imádom az olyat!
Írj rám privatban, kéne a kontaktja.
Nekem is van cserealap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!