Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmnek nagy a csiklója...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek nagy a csiklója ezért szakítottam vele. Elmondtam neki hogy nem jön be de erre kiakadt és most azt terjeszti rólam hogy homokos vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
akkora volt neki, mint egy mikropénisz és még testékszert is rakatott bele. Én a becsületesség kedvéért megmondtam neki, hogy bármennyire is szép és kedves lány ( vagyis annak tűnt) ez így nem fog menni, mert én nekem ez taszító.
2018. jún. 30. 21:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
Bocsi az elírásért gyorsan pötyögtem és nem figyeltem oda
2018. jún. 30. 22:34
 12/30 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy ő regisztrált, mert terjeszti egy ideje rólam hogy meleg vagyok, illetve ő küldte a linket ahoz a oldalhoz, a kollégáimnak és a főnökeimnek is!!!
2018. jún. 30. 22:36
 13/30 A kérdező kommentje:
Egyértelmü lenne a nyomozás során hogy ki volt az....
2018. jún. 30. 22:36
 14/30 anonim ***** válasza:
76%
Ismerd be hogy meleg vagy
2018. jún. 30. 22:41
 15/30 anonim ***** válasza:
33%

Én nem mondom, hogy nem értem meg a csajt, vagyis azt a részt, hogy ez egy nőnek külösen szarul eshet, ez oké. Igen a srác kicsit túltolta, igen.

De én meg pasiként annyira tudnám értékelni, ha a nők nem lennének ilyen fene nagy önérzetesek. Mint az is aki fentebb válaszolgat, hogy azt gondoljátok, ha sérelem ér akkor bármit megtehettek, mert nektek hű de belegázoltak a lelketekbe ne már.

Ha meg az elején szakít vele a srác ezért, akkor persze azért tahó mert esélyt se kapott, max egyszer lefeküdtek, vegyük már észre, hogy vannak amiket nem lehet hibátlanul csinálni.

2018. jún. 30. 22:43
 16/30 anonim ***** válasza:
51%

Fene tudja, mi a jobb egy ilyen helyzetben: hazudni vagy megmondani az igazat. Szerintem amit tettél, az alapvetően korrekt volt, bár nem úriemberhez méltó. Ezzel együtt ő bosszúból a rossz híredet kelti, sőt, ez már azon is túl megy, hiszen a képeiddel visszaél, sőt, a főnökeidet is zaklatja.

Én ennyi után simán feljelenteném becsületsértésért, rágalmazásért és visszaélés miatt. Ha kérdezik, hogy kire gyanakszol, elmondhatod, hogy vele együtt voltál és pikkel rád, szerinted azért, mert te szakítottál vele és az indokod sértésnek vette (nem kell részletezned a dolgot, ez senki másra nem tartozik, csak rátok).

2018. jún. 30. 22:44
 17/30 anonim ***** válasza:
78%
Most nem értem, miért fogadod magad el ilyen nehezen. B*zi vagy és kész :D
2018. jún. 30. 23:08
 18/30 anonim ***** válasza:
56%
16-ossal értek egyet. Nagyon durván megbántottad kérdező, ez tény, viszont ez nem mentesíti a tettei alól a csajt. Én feljelenteném a p*csába.
2018. jún. 30. 23:10
 19/30 anonim ***** válasza:
38%
Nő vagyok, szerintem nagyon gáz, amit a csaj csinál. Velem is megtörtént. Amikor szakítottam a barátommal, rólam is terjesztett alaptalan dolgokat, megtudnátok milyen sz@r ez. A végén visszaütött neki, hogy hazudott rólam, de nem kívánom senkinek.
2018. jún. 30. 23:35
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az nem lehet, hogy már nem is ő regisztrál a nevedben, hanem valaki aki ezt bevette, vagy az "infót" jó alapnak tarottta szivatáshoz?

De szerintem is próbálj vele beszélni. Ne azért kérj bocsánatot, mert őszinte voltál, hanem mert tapintatlan voltál (úgy fogalmaztál, amivel megbánthattad). Jobb békésen megoldani az ügyet...

2018. jún. 30. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!