Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám lebuktatni?
Határozott fellépés!
Most ezt sokan félre fogják érteni, de...
Legközelebb menj oda hozzá, ha rajta kapod, basz..d fel a falra és mindenre elszánt tekintettel mondd neki, hogy ráb...szik, ha folytatja. Bár lehet még tetszene is nek, de egy próbát megér. Nyugi, nem fog tudni/merni mit reagálni, azt sem tudja majd hányadikán van elseje. Csak bátran!
zárható szekrény. Jobb ötletem nincs...
vagy zárható szoba.
Igen, kiírtam a kérdést, de törölték a fiókom koromra hivatkozva.
Sajnos nem tudom zárni a szekrényem.
És persze minden ötlet érdekel. :)
Nem tudsz vele mit csinálni.
Én egyszer mentem kelteni az öcsém (11éves volt), és egy régi melltartómban feküdt. Azóta is volt hogy találtam nála ruhákat.
Ő még most serdül, reméljük hogy csak kíváncsiság, de azért elkönyveltük hogy lehet ferdehehajlam nála (nem bírtam magamban tartani, de senki sem szólt neki vagy bántotta, mivel szeretjük mindenhogy szeretni fogjuk).
A testvéred, én is szoktam cserélgetni ruhákat a nővéremmel, nincs benne semmi. Ha annyira zavar rakd mosásba amikor észreveszed hogy nála volt.
Én a helyedben biztosan komolyabban leülnék vele beszélni erről. Ha ennyire tagadja a dolgot és csak akkor csinálja, mert nem látja senki, akkor lehet,hogy komoly a dolog. Ekkor pedig a megszégyenítés nem célravezető. Gondolom nem akarsz rosszat neki,hisz a testvéredről van szó. Lehet,hogy csak úgy érdekelték a női ruhák és semmi komoly, de a melegségtől kezdve a transzneműségig elég sok minden oka lehet. Azért is érdemes odafigyelni arra,hogy hogy állsz a dolgokhoz, mert révén ,hogy csak 16 éves, serdülő, nagyon érzékeny lehet ezekre és fontos,hogy a körülötte lévők hogy állnak hozzá.
Amúgy elég régi a kérdés.. van fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!