Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50+os férfiak, ti hogy reagáln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50+os férfiak, ti hogy reagálnátok egy 20as éveinek elején járó lány közeledésére?

Figyelt kérdés

Mármint nem kapcsolat céljából, hanem látnátok rajta, hogy szívesen eltöltene veletek pár éjszakát.

Furcsának találnátok?

2018. jún. 29. 08:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Még csak 40+ vagyok de örülnék! Kár hogy ez a legtöbbünknek csak ábránd marad!
2018. jún. 29. 16:45
 12/23 anonim ***** válasza:
26%
A többség gyereknek nézi őket.Na persze a külső nagyon fontos,ha nagyon szép kb mindenkinek bejön,ha csak átlagos, akkor esélytelen.
2018. jún. 29. 18:26
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

Hát nekem az aelmúlt 10 évben volt egy pár 20-onéves bnőm. Nem sorolnám fel őket, de az egyik pl. kőgazdag volt hozzám képest, vagyis nem pénzezős alapon voltunk együtt. És atomszép lány volt, 173cm, 48kg, eredeti szőke, no szilikon, no tetkók, no FB...stb, no bulik-éjszaka-drogok...stb.

Vagyis én tudom, hogy jó lehet és lesz is a jövőben is :-) 53 vagyok.

Ami a legfontosabb, nem a 25 BMW havonta a legfontosabb ezeknek a lányoknak sem :-). Sokuk semmi másra nem vágyik, mint alkalmilag a simogató, érzéki hangulatban eltöltött x óra + az hogy meg kell őket hallgatni és nem überokoskodva felnőttet játszani, hiszen ezzel van tele a hócipőjük, de nagyon.

És persze nem titok, egy haverom mondása, hogy "egy 20 éves, az 20 éves" :-), vagyis meg van bennük az a báj, és simulékony kedvesség, ami nagyon de nagyon kell egy igényesebb (nem pénztárca alapú) diszkrét kapcsolathoz.

Szóval én pártolom ezt és a ki és kit kihasználós dumákra nem vagyok kíváncsi.

Hú de tudnám még mondani, de bárkinek szívesen válaszolok ezügyben, ha kérdez :-)

2018. jún. 30. 05:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha kölcsönös lenne a vonzódás akkor örülnék neki!
2018. júl. 7. 16:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
bár én a végén járok a 20as éveimnek, de szerintem nagyon jó a szex az 50+os férfiakkal
2018. júl. 7. 16:10
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
Jó is lenne de szerintem ilyen nincs !
2018. júl. 7. 21:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon de nagyon sok 20-oneves lannyal beszelgetek, mindenrol, sokat. Es itt is a lenyeg.

Bocsi sracok, de mindegyik lany azt mondja, hogy a hasonlo koru pasikra nem tudnak ferfikent tekinteni. Es nem (csak) a szexualitasuk, vagy penztarcajuk miatt.

2018. júl. 7. 23:13
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs ezzel. Mind a két fél megkapja ilyen esetben, amit keres.
2018. júl. 15. 13:24
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

Imádnám! :-P

50+Ffi

2019. ápr. 9. 21:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én õrülnék neki!
2020. máj. 27. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!