Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy válthatott ki belőlem ilyen vágyakat, ha előtte sosem gerjedtem erre?
Van egy pasi, akivel mostanában egy szexkapcsolat félében vagyunk. Azt tudni kell rólam, hogy sok szexkapcsolatom volt, ennek ellenére nem vagyok vagány és nagymenő csaj. Sőt, mindenki visszafogottnak gondolna. Az ágyban nem vagyok az, de eddig mindig az izgatott fel, ha egy pasi "elnyomott" a szexben és szinte teljesen ő irányított. Ez a mostani pasi kifejezetten visszafogott és aranyos srác. Előttem csak egy nője volt. Nagyon cukinak tartottam, hogy zavarban volt szex előtt, sötétben akarta csinálni, nem akart együtt zuhanyozni zavarában. Ezektől csak mégjobban beindultam és rávezettem ezekre a dolgokra persze. Többet irányítottam, ő is nagyon belejött. Ha rá gondolok, akkor mindig teljesen felizgulok az ártatlanságára. Arra vágyom, hogy kikötözhessem és teljesen kiszolgáltatottá tegyem a szexben. Vagy hogy izgassam a fenekét is nyelvvel vagy ujjal. Ilyesmikre eddig sose vágytam, sőt kifejezetten idegennek tartottam ezt a fajta szexet magamtól. Ez normális?
21l
Egy ilyen csajnak tudnék örülni :D
Szerintem nem teljesen normális de pont ezért izgi a dolog.
Mivel fiatal vagy természetes ,hogy gyorsan változik az érdeklődésed ilyen téren is .
Valószínüleg mivel eddig téged "nyomtak el" az agyad már kíváncsi volt arra , hogy milyen , ha te leszel az aki irányít.
Illetve mivel félénk volt magadnak kellett vállalnod a domina szerepet.
Mivel "egy újszülöttnek minden vicc új " , természetes ,hogy ezek a dolgok felizgatnak , most te leszel aki dominál .
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!