Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vevő a barátnő az új dolgokra?
Sziasztok!
Már másfél éve van barátnőm, akivel néha nem úgy megy a szexuális életünk, ahogy kéne. Nehezen tudom rávenni olyan dolgokra, hogy egyáltalán új pózokat probáljunk ki, mert mindegyikre azt mondja, hogy fáj neki, akárhogy is próbálkozunk.
A másik dolog, amit próbáltam, a beöltözős szex, vagyis inkább csak egy-egy szexisebb fehérnemű. Nagyon nehezen tudtam rávenni, aztán amikor vettem neki combfixet, hát kénytelen volt felvenni, mert hát tőlem kapta, mégis milyen ha nem veszi fel.. De látom rajta hogy nem érzi jól magát benne, hiába nézegettünk több féle ruhaneműt, mindenre azt mondja, hogy nem érezné benne jól magát.. Aztán nem is erőltettem ezt a dolgot, elrakta a combfixet, szerintem közel fél éve elő sem volt véve.
Én vágyom a szexualitásra, ahogy ő is, mert mondta, de mégsem hajlandó feldobni a szexet ezekkel a dolgokkal. Már teljesen rászoktam a maszturbációra is, naponta akár többször..
Ebben a helyzetben mit lehetne csinálni? Igeen, beszélgetünk is a problémáról, de valahogy nincs előrelépés..
Nőként az gondolom, hogy nem kell föltöztetni krvnak, hogy jó legyen a szex.
Menj ki valamelyik főútra és keress valakit az útszélen, ha az tetszik.
Ha meg fáj neki egy pózban, azt minek erőltetni? Fáj neki, megmondta! Akkor hagyd, másképp erőszaknak is felfogható.
Az ilyen not ki kell dobni!
Keress olyat aki bator es mer a kur vad leeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!