Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
Ápolt vagyok, rendesen járok iskolába, jó tanuló vagyok, sportolok. Nyáron el szoktam menni dolgozni vagy hétvégén is, a ruháim se turkálósok, de még így se volt sose barátnőm2018. jún. 27. 11:57
1/6 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Talàn mert buta vagy és ronda?
2/6 anonim válasza:
ennyi ésszel? lehet jó tanuló vagy, de nem vagy okos
3/6 anonim válasza:
Az esetek 99%-ban személyiség probléma. Nem vagy elég rámenős, azaz félénk típus vagy, nem vagy elég határozott, vagy bármi egyéb. A személyed nem olyan, ami megfogja a lányokat. Ezen simán tudsz valtoztatni. A maradék 1% ami külső tényező lehet, pl kinézet, vagy egyéb szemmel látható defekt, ami visszataszító lehet.
5/6 anonim válasza:
Amiket leírtál közük nincs ahhoz, hogy miért nincs barátnőd.
6/6 anonim válasza:
és hányszor flörtölsz, ismerkedsz, randizol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!