Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem gerjeszt be 5x jobban egy 5x jobb alakú lány, mint egy nem modell alkatú?
Ha mind kettő az ebéd de csak a kevésbbé csinos lány idít be akkor valószínűleg mélyen nem zártad le a kapcsolatot teljesen
Illetve egy páran leírták előttem h Kisugárzás!!!!!
Volt egy exem előttem jobbnál jobb női de ezt tényleg úgy képzeld el h megláttam egy két fotót és arról ábrándot rám bárcsak én is ilyen csinos lennék ilyen szép feszes bőrű szép csípő kerek popsi formás comb és mit megnem adtam volna azért ha egy 15-20 centivel magasabb lennék meg hogy legalább 36-os lábam legyen
Jó magam alacsony enyhén telt vagyok gyermekosztály méretű a lábam
Kicsit nagyobb mellel rendelkezek amit mindig is utáltam
Nos exem szerint egyik csajával se volt ilyen jó a szex mint velem
Másik csajoknál 1 max 2 menet után kidőlt
De nálam nem volt elég olyan volt mint egy mérgezett egér fel volt spanolva villanyozva Ő ekkora tüzet égető vágyat még. Nem érzett
Pedig nem vagyok egy épületes látvány meztelenűl és nem is vagyok lepedő akrobata meg rohadt béna vagyok még mai napig is nagyon kezdő szinten csinálom lehet mert nem bízom magamban
Nah mind egy a lényeg hogy majdnem alap volt a 3-4 menet ami útán 1 órán át feküdtünk el pillérre pehely súlyúnak érezve magunkat és csak mi ketten voltunk mintha a világ nem lenne körülöttünk mint akik be vannak tépve önkívületlen állapot testen kívűli érzés a szenvedély és a gyönyör mámora ....
Miért lett vége?
Mert a jó szépen kívűl nem volt semmi se jó
A kapcsolatunk nem fejlődött semmit
Közös programok nem voltak max 2 hét-nyolc füll rágás után elmentünk strandra
Közös élet tervezése mint saját lakás? Autó? Vállalkozás? Nyatalások? Gyermek? Szóba se jöhetet
Ha épp nem ettünk nem aludtunk vagy nem melóztunk
Akkor b....sztunk mint a nyúlak
Ez nekem nem volt kapcsolat gyakorlatilag csak ürítésre használtuk a másikat ösztönlények lettünk egymás mellett cél nélkűl egy mást rántották le azon a bizonyos lépcsőn ami nem vezetet sehova csak a nagy semmibe
Szépen leültünk megbeszéltük elváltak útjaink
Mai napig köszönünk egymásnak meg illendőségből a Hogy vagy ? Kérdés amire vagy nem jut idő válaszólni vagy a sablonos szöveg hogy Köszi,jól és Te?!
És ennyi
Bocsi ha hosszú lett
24N
A jó szexen
Bocsi a rengeteg elírásért javít a telo én meg marha vagyok ellenőrízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!