Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy az egyik kismellű barátnőm "melleit" agyondicsérik a pasik, én pedig már többször megkaptam, hogy lapos vagyok?
Figyelt kérdés
Pedig én vékonyabb is vagyok nála, és valamivel nagyobb a mellem. Kérdeztem tőle, hogy vele is bunkóznak-e a hiányossága miatt a pasik, de azt mondta, eddig mindenki elégedett volt, sőt. Kiemelték, hogy pont jó méret...2018. jún. 26. 00:03
1/5 Kattoryory válasza:
Már nagyon sokszor elhangzott itt írásban is, hogy nem a méret hanem a forma az elsődleges, ha formás, gömbölyű akkor nem baj ha kicsi, ha pedig lógós vagy lapos akkor hiába nagyobb méretű, az kevésbé szép
2/5 anonim válasza:
Én is a kis mellű nőket szeretem.
Az ideális valahol 75B-nél van számomra.
De ami fontosabb az a feszesség. - amit a melltartó hordása erősen RONT!
És ami még ennél is fontosabb, a mellbimbó. A mellbimbó udvar nagysága és színe. :)
21/ffi
3/5 anonim válasza:
2es, a melltartó nem ront a feszességen... a mellet szalagok tartják a mellkasfalhoz, amik idővel el tudnak nyúlni, ettől tud lógni a mell.
egyébként szerintem annyi, hogy pont ilyen pasikkal találkoztatok.. nekem is kis mellem van 75/A-B és volt aki nagyon imádta, tökéletes méretnek tartotta és olyan is, akinek tudom, hogy a nagyobb jött be igazán (bunkózni nem bunkózott, de aki azt csinálja, az nem is igazi férfi)
4/5 anonim válasza:
Talán jobb a testtartasa.
Nem lehet h te görnyedtebb vagy?
5/5 anonim válasza:
Laposabb a feneked 🤔? Így nehéz megmondani,nem láttunk sem téged, sem a barátnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!