Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem csak emberi pénisz látványára érzek szexuális ingert? N25
Figyelt kérdés
Mintha hallottam volna erről felmérést, hogy aok nő van így, mégis ez a köztudatban egy visszataszító dologként szerepel.2018. jún. 25. 22:14
11/14 anonim válasza:
#2 Én nem tudok róla, hogy nekem lenne valami. Nemrég jött divatba, hogy mindenk inek legyen. Régebben a szót is elvétve használtuk.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy normális-e mert valahol a normális szó mögött rejtőzik inkább egy "átlagos" jelentés. Szóval ami nem átlagos, az már nem is normális.
Embere válogatja. Nálam inkább érdekesség és beszélgetnék róla adott estben az illetővel, ha ő is nyitott rá. Valószínűleg ez azért van, mert én alapból nyitott és kíváncsi természetű vagyok szóval az én válaszomra nem érdemes alapozni :)
F
13/14 anonim válasza:
igen, nekem fiúként a kecske végbele jön be
14/14 Imre1973 válasza:
Addig még csak izgat nincs gond ! De ha már rábuksz vagy magadba engeded azt már sokan elutasitják !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!