Mit jelent, ha éveken át azt álmodom, hogy egy emberi nagyságú pénisz kritizál?
Már éveken át visszatérő álmom ez. Jártam pszichológusnál, nem tudott semmit sem mondani. Álmomban megjelenik egy emberi nagyságú pénisz és kritizál. Azt mondja, hogy vastag a nyakam, pedig nem is az. Nagy hordó a popsim és cammogva járok, pedig ezek közűl egyik sem igaz. Mindíg igaztalan vádakat vág hozzám és alaptalanúl kritizál, már már patetikusan. Mit jelenthet ez. És hogyan vethetek véget ennek.
20/L
Az álombéli alakok (akármilyen fura alakban is jelennek meg) általában a tudatalattid részei. Valószínűleg az éned egy része nem igazán fogadja el a testi adottságaidat. Szóval tudat alatt nem vagy elégedett önmagaddal és félsz hogy a fiúk mit gondolnak rólad, de a tudatos éned ezt elnyomja.
A megoldás:
1) gondold végig, hogy valójában hogyan is vélekedsz magadról, és próbáld meg magad elfogadni.
2) Az álmoskönyvek szerint az ilyen álomalakokkal fel kell venni a harcot és le kell győzni őket. Nem kell konkrét harcra gondolni, jól leordítod a fejét, hogy hülyeségeket beszél oszt jóság van.
(Bár hozzáteszem, én még nem találkoztam ilyen kritikus álomalakokkal, úgyhogy saját tapasztalatokról nem tudok beszámolni)
Ha ez nem kamu kérdés, akkor lehet hogy túl sok f.sz van a környezetedben akik kritizálnak. (De komolyan, van amikor álmodban egy szóvicc vagy metafora így jelenik meg.) Ne hallgass annyira a kritikákra.
A másik lehetőség pedig az, hogy a szörnyű, elnyomó, szexista, hímsoviniszta világban úgy érzheted magad, hogy nem tudsz megfelelni az férfiak elvárásainak, bár mindent megteszel. Úgy érezheted, hogy a férfiak túl magasra teszik a lécet. Szerintem talán túl sokat törődsz a külsőddel.
Megoldást azt nem tudok mondani. Legyél kevésbé hiú, mert úgyis lesz valaki,akinek nem tetszel, és adj kevesebbet mások véleményére. De hogy hogyan kell ezt tenni, azt én nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!