Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, akiknek több évig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek több évig nem volt barátnőjük és rendszeres szexuális élete, milyen volt a "kényszerszünet" után a legelső alkalom?

Figyelt kérdés
Minden tapasztalat érdekel
2018. jún. 25. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
2másodperces🙂de szerencsére megértő volt, meg tudtuk beszélni, mondta, hogy ne stesszeljek, pár alkalom kellett, de utánna megint minden rendben volt.
2018. jún. 25. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Még nem tudom milyen lesz az első, egyenlőre még a szünet közepén vagyok, azaz közel 6 éve nem volt senkim. Remélem hamarosan megtudom milyen lesz az első, ekkora szünet után.
2018. jún. 25. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Rövid
2018. jún. 25. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hagyom h egy evig eltartson a colibatus meg ket baratno kozott is mindig keresek valami ugyes lanyt. De amugy sose szokasom gyorsan elsulni inkabb az van h az elso osszehangolodos szex alatt nem is sikerul elmenni csak kezzel
2018. jún. 25. 19:59
 5/9 A kérdező kommentje:

A rövid az mit jelent?

Én amúgy lány vagyok, csak nagyon tetszik egy fiú, akiről tudom, hogy évek óta nincs barátnője és szeretnék felkészülni 1-2 dologra + jól reagálni az adott helyzetben :)

2018. jún. 25. 19:59
 6/9 Clairvoyant ***** válasza:
100%
Nem ez lesz életed legtartalmasabb együttléte, de az tuti hogy elég lelkes és hálás lesz, az sem rossz kiinduló pont ;)
2018. jún. 26. 11:42
 7/9 A kérdező kommentje:

igen, ez sanszos, de ilyenkor amúgy mivel lehet segíteni? meg ilyenkor lehet több menetben reménykedni? :D:D:D

ill, hogy lehet nem egórombolóan reagálni, hanem megértően?

2018. jún. 26. 22:49
 8/9 Clairvoyant ***** válasza:
100%

A legegyszerűbben úgy kerülöd el a problémát ha nem azzal nyitsz utána hogy "csak ennyi?" :D

Még csak reménykedned sem kell :) biztosan lesz több menet, ha az időtökbe belefér. Ha esetleg szabadkozna az első gyorsasága miatt, erre fel is hívhatod a figyelmét :)

2018. jún. 27. 10:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem első alkalommal mintha egy fadarabot szopogatott volna a párom. Nem sok mindent éreztem, de aztán belejöttem.

:)

2018. aug. 21. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!