Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Terhesen kezdtek ki veletek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Terhesen kezdtek ki veletek?

Figyelt kérdés

Mit szóltatok volna, ha kikezdenek veletek? Illetve mennyire pasiztatok, ha pasiztatok?

Ha ti nem, más nőkről el tudjátok képzelni?

2018. jún. 25. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Normális esetben ha valaki terhes annak nics párja akivel közösen várják a babát?
2018. jún. 25. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen. Azt hitte, csak híztam picit, és bejött neki, hogy itt-ott kikerekedtem.

Gyorsan tisztáztam, hogy bocs, ultrahangra megyek, vár a szülész orvosom.

Azt a fejet...

2018. jún. 25. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert esküszöm, hogy már több terhes nő szemezett velem, egyik szinte már pofátlanul.

Amúgy nem lennék benne, egyrészt az apa miatt, másrészt nem is állna fel.

2018. jún. 25. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyébként sok nőnek tényleg jót tesz a terhesség, már mint ami az alakot illeti.

Némelyik nő kész bombázó lesz.

2018. jún. 25. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Soha annyi pasi nem forgolódott utánam, mint a terhességem első 3 hónapjában:)

Nem vagyok egy feltűnő jelenség, többnyire elmennek mellettem az utcán. Ehhez képest alig 1 hónapos terhes voltam, amikor egy ügyfél randira hívott a munkahelyen. Megmutattam neki a gyűrűmet, akkor kapott észbe. Szegénynek nem is mondtam, hogy terhes vagyok, az már sok lett volna. Pár év múlva babakocsi tologatás közben valaki rámköszönt az utcán, hogy "Istenem, annyira gyönyörű vagy!!!" - ő volt az, jól esett, de nem vettem komolyan, nagyon nyúzott és kialvatlan anyuka voltam.

6 hetes ultrahangról tartottam hazafelé, amikor bementem egy kis nyitott bódéba üdítőért. A nagyon helyes eladó srác feltűnően kedves volt, majd kifelé menet utánam szaladt és kaptam tőle egy léggömböt. Csak úgy a kezembe adta:)

2 hónapos terhes voltam kb., amikor egy férfi, akit látásból ismertem, annyira felvillanyozódott a láttamra, próbáltam úgy tenni, mintha nem venném észre, de elkezdett követni és mindenáron beszélgetni próbált, alig bírtam elszökni.

Valószínűleg kicsit kigömbölyödtem és ez tetszett nekik, mert alapból nagyon sovány voltam.

2018. jún. 25. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!