Akinek lett tünete terhesen, mikor kezdtek előjönni?
Figyelt kérdés
Nem mintha várnám, csak olyan fura, azon kívül hogy nem menstruálok és picit fàjnak a melleim, mintha nem is lennèk terhes.
Anyukàm mind a 4 terhességét végig hànyta.
2015. máj. 20. 12:15
1/15 A kérdező kommentje:
Lemaradt: mindjárt 5 hetes leszek
2015. máj. 20. 12:17
2/15 anonim válasza:
Elsőnél 6-8ik hétig reggel kicsit hányingerem volt, második terhességemnél a 18ik hétig folyamatosan hánytam, hányingerem volt.
3/15 anonim válasza:
8-20. hétig hánytam, szinte folyamatosan.
4/15 anonim válasza:
5 hetesen mellfeszules (akkor csak enyhén volt még) és állandóan aludtam volna. 6 hetesen hányinger minden délután.
Teljesen normális hogy 5 hetesen nincs hányingered. Lehet hogy lesz 1-2 hét múlva de az is normális ha egyáltalán nem.
5/15 A kérdező kommentje:
Enyhe mellfeszülés és álmosság megvan :)
2015. máj. 20. 12:37
6/15 anonim válasza:
Én 6+5 hetesen hánytam először! :) Tisztán emlékszem rá. Utána még 2 hónapig havi 1-1 hányás ugyan azon a napon. Aztán a 8. héttől a 12. hétig folyamatosan fáradt és álmos voltam, mindig aludni akartam. Utána semmi nem volt. Élveztem az áldott állapotot! :D
7/15 anonim válasza:
már 4 hetes koromtól hánytam végig és erős fejfájás, szédülés
8/15 anonim válasza:
Mindkét tesztemet a hányinger miatt csináltam, és mindkét terhességemnél a 16. hétig nagyon rosszul voltam. Semmi más nem volt.
9/15 A kérdező kommentje:
Remèlem nekem nem lesz elviselhetetlen hányinger/hányás, naponta 2x 55 percet utazom a munkahelyemre és vissza.
2015. máj. 20. 14:37
10/15 anonim válasza:
Nekem is így volt. 6héttől volt hányinger, gyomorégés ilyen 24órás. De a 8héten hipp hopp eltűnt..ezen felűl csak pisilés az végig..de a cicim se volt érzékeny ezután. Végig az zavart, hogy nem éreztem h terhes vagyok. A 12héttől viszont jöttek a buborékok ahogy mozgott. Legalább innen tudtam.:)
21h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!