Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a pasim jóval előbb elmegy mint én?
Figyelt kérdés
Rendszerint akkor megy el mikor már én is a közelében vagyok, tehát már nagyon jo,de mielőtt jönne az igazi orgazmus ő elelvez,abbahagyja én meg úgy maradok. Ezzel mit csináljak?2018. jún. 24. 13:59
11/16 anonim válasza:
Neked is pont annyi idő jut elélvezni.
12/16 anonim válasza:
Ne hagyd neki. Előbb ujjazzon vagy nyaljon élvezésig, miután készen vagy, utána jöhet ő.
13/16 anonim válasza:
Segédeszköz? Második menet? A nyalás a legrosszabb ötlet, amit adhattok.
14/16 anonim válasza:
Könnyű okosnak lenni, előző válaszolók, de a nyalás meg az ujjazás egyáltalán nem olyan, mint egy pénisz.
Nálunk az szokott működni, ha elkezd random dolgokról beszélni, az késlelteti valamennyire.
15/16 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy kell még egy kis idő. Ha érzi, hogy közeledik, akkor lassítson, te meg közben izgasd magad, és ha már te is érzed, hogy jön, akkor folytassa keményebben.
16/16 anonim válasza:
Ismertesd meg az erogén zónáiddal, és vezesd rá az előjáték fontos mivoltára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!