Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg a férfiak többsége ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a férfiak többsége ha előbb elmegy, mint a nő, akkor utána nem foglalkozik a nővel?

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem , de mit tud csinálni?:D max még kinyalja utána vagy hasonló.
2016. márc. 28. 20:21
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Az utóbbi három kapcsolatomnak ezért lett vége. Elegem van, hogy mindent megteszek a páromnak, kielégítem kézzel, szájjal, engedem az anált, lenyelem... mégse kapok cserébe sz*** se.

18L

2016. márc. 28. 20:22
 3/12 A kérdező kommentje:
1. Pontosan erre gondolok, hogy utána segít máshogy a nőn, ami nagyon jó tud lenni egy nőnek. De úgy halom sok embertől, semmit nem csinál utána, hanem alszik befordul
2016. márc. 28. 20:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Figyeld én ezt csináltam mindig, hogy ha előbb elmentem én akkor azért nem hagytam úgy, mert az már az én büszkeségemet is sértette nem is pont azért, hogy tényleg neki jobb legyen, de szerintem nekem is jobb látni hogy ő is élvezte. Szerintem eléggé furcsa, ha valaki utána leszarja a csajt...pedig én sem vagyok valami figyelmes típus, de ez azért nem csak egy emberről szól .
2016. márc. 28. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos sokra igaz de van aki foglalkzik velünk utánna is
2016. márc. 28. 20:26
 6/12 RRR ***** válasza:
csak akiknek nem volt gyerekszobájuk!
2016. márc. 28. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor én kivétel vagyok.

Hála az égnek (is), nem megyek el hamar, de enélkül is figyelek a lányra, a kielégülésére! f.

2016. márc. 28. 20:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem, inkább igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy egyszerre sikerüljön végeznünk. Nyilván nem mindig sikerül, akkor jön a kárpótlás.

Partnert kielégületlenül nem hagyunk!

2016. márc. 28. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem mondhatom, hogy nem figyel oda a párom, hogy én is kielégüljek, viszont vannak azért hiányosságok. Én azt hiányolom, hogy az együttlét után nem bújunk össze...
2016. márc. 28. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Bevallom, én sem tudok a nővel orgazmus után foglalkozni. Mivel nem vagyok akkora s..ggfej, ezért mindig igyekszem úgy csinálni, hogy neki legyen meg előbb, de ha véletlenül nem jön össze, akkor sorry. Orgazmus után az embernek elmegy a gusztusa a szextől, kényszerből pedig semmit nem érdemes csinálni.

Nyilván ameddig a dolog nem rendszeres, szándékos és visszaélésszerű, ez a nőknek sem probléma.

Egy férfit orgazmus után nyaggatni ugyanakkora parasztság, mint egy nőt olyankor, amikor nagyon nincs kedve szexhez.

2016. márc. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!