Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a férfiak többsége ha előbb elmegy, mint a nő, akkor utána nem foglalkozik a nővel?
Az utóbbi három kapcsolatomnak ezért lett vége. Elegem van, hogy mindent megteszek a páromnak, kielégítem kézzel, szájjal, engedem az anált, lenyelem... mégse kapok cserébe sz*** se.
18L
Akkor én kivétel vagyok.
Hála az égnek (is), nem megyek el hamar, de enélkül is figyelek a lányra, a kielégülésére! f.
Nem, inkább igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy egyszerre sikerüljön végeznünk. Nyilván nem mindig sikerül, akkor jön a kárpótlás.
Partnert kielégületlenül nem hagyunk!
Bevallom, én sem tudok a nővel orgazmus után foglalkozni. Mivel nem vagyok akkora s..ggfej, ezért mindig igyekszem úgy csinálni, hogy neki legyen meg előbb, de ha véletlenül nem jön össze, akkor sorry. Orgazmus után az embernek elmegy a gusztusa a szextől, kényszerből pedig semmit nem érdemes csinálni.
Nyilván ameddig a dolog nem rendszeres, szándékos és visszaélésszerű, ez a nőknek sem probléma.
Egy férfit orgazmus után nyaggatni ugyanakkora parasztság, mint egy nőt olyankor, amikor nagyon nincs kedve szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!