Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már dolgotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már dolgotok nagyon kicsi (12-13 cm) pénisszel? Ki tudtatok elégülni tőle?

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hozzá akartam írni, de elfelejtettem: ne kérdezd meg tőlem, honnan tudom, hogy igenis, ez a méret megfelel a legtöbb nőnek :DD Feltéve, hogy tudod is használni: legyen kemény, és valamennyire kitartó, legalább 10 percig, vagy egy negyed-félóra után újra hadrafogható. És a nőket nem elég a farkaddal lenyűgözni, főleg nem letámadni.
2018. jún. 24. 12:03
 12/13 anonim ***** válasza:
12-13 cm nem kicsi. Én egyszer voltam egy kb. 10centis farkú pasival, bár nem mértem le. Mindenben nagyon ügyes volt, dugott is rendesen és kitartóan, de sajnos nem éreztem belőle semmit. És ez nem az ő hibája, ahogy az enyém sem, egyszerűen nem tudott úgy és ott ingerelni a farka, ahol szeretem. Viszont nagy sem kellene, a 13-14 cm nekem tökéletesen elég.
2018. jún. 24. 13:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Amúgy meleg vagyok, szóval láttam egy pár (100-at biztos) merev péniszt már életemben, és abszolút nem támasztódott alá a 12-13 cm-es feltevés, az enyémnél mindenkinek jóval nagyobb volt, és vastagabb, inkább 15-17cm az átlag.
2018. jún. 24. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!