Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi pénisszel milyen pózokat érdemes használni?
12cm-es a péniszem ami elég kicsi de feladtam azt hogy picsogjak miatta úgy sem lesz nagyobb :D. Szóval konrétan mik azok a pózok amiket érdemes betanulni használni és mik azok amiket meg nagyon nem? Kinek mi jött be? :D Nyilván ilyen mérettel az sem rossz ha előjátékban, nyalásban/ujjazásban jó az ember.
Olyan jellegű kommentekre hogy : kutyámnak, macskámnak, pillangómnak és hörcsögömnek is nagyobb van stb. nem vagyok kíváncsi! :D köszi..
Farkas..ülsz a lyuk mellett és vonyítasz..
Amúgy szinte az összeset. A technikára koncentrálj.
Próbáljátok ki mindet, az a biztos.
"Érdemes betanulni"?
Tehát előre be akarod gyakorolni a csípőmozgást vagy hogy képzelted el?
Lesz barátnőd,kipróbáljátok a lehető összes pózt,aztán majd kiderül,hogy melyik jön be kettőtöknek.
Egyébként 12 centivel "akármit" is tudsz csinálni. Elölről,oldalról,hátulról.Tehát,ha nem megy,akkor az nem a méreted miatt lesz.
a kutyapózt ajánlom
barátomnak nagy van, és úgy nekem fáj, mondtam is neki, hogy ezt kisebb péniszre találták ki
Elsőnek találj valakit akinek ez elég lesz! Utána elég lesz ezen agyalnod.
Nekem 10 cm el több jutott, de nem vagyok különb. Szóval mikor épp nyomorékoznak neked a méreted miatt akkor ne érezd magad kevesebnek senkinél.
A vastagág lényegesebb a hossznál.Szóval,ha vékony a péniszed,a csaj meg pont ,hogy tágabb,akkor elképzelhető,hogy kevésbé éri ingerület a hüvelyt.
Majd beletanulsz,ezt így előre nem lehet leírni,hogy mit-hogyan,nagyban függ az adott lány testi,hüvelyi adottságaitól is.
Nekem 13 és siman megy az összes póz a kifliben dugóson kívül. Análban még az is menne.
És ne is picsogj miatta. Eddig minden csajom elélvezett a farkamtól. Ha nekem megy ezzel a mérettel, akkor másoknak is mennie kell...
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!