Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi pénisszel milyen pózokat érdemes használni?
Figyelt kérdés
12cm-es a péniszem ami elég kicsi de feladtam azt hogy picsogjak miatta úgy sem lesz nagyobb :D. Szóval konrétan mik azok a pózok amiket érdemes betanulni használni és mik azok amiket meg nagyon nem? Kinek mi jött be? :D Nyilván ilyen mérettel az sem rossz ha előjátékban, nyalásban/ujjazásban jó az ember.
Olyan jellegű kommentekre hogy : kutyámnak, macskámnak, pillangómnak és hörcsögömnek is nagyobb van stb. nem vagyok kíváncsi! :D köszi..
2018. febr. 16. 16:12
11/16 anonim válasza:
Na, végre egy bevállalós arc! :D Sorstársam vagy, ugyan nekem valamivel nagyobb, de én is gátlásos voltam/vagyok miatta, de nekem is elegem lett ebből a baromságból. Elvgére hetero férfiak vagyunk! Drukkolok neked!
12/16 anonim válasza:
Probáld ki hogy nincs se nyálaás se ujjazás csak be nyálaztatod a csajjal és had szóljon keményen megdugod 20 perc után elsűlsz teljesen elégedett lesz a csaj előjátéknak csak simogatás játék a mellekel csók ennyi aztán mehet misszionáriusba aztám kutyába.
13/16 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. A nehem szerencsére feloldotta emiatti gátlásaim. Nálunk a lovagló,és a kutyapóz biztosítja a legmélyebb behatolást
14/16 anonim válasza:
elvileg kutyában a lehető legmélyebb a behatolás ;)
15/16 anonim válasza:
A 11-es vagyok: összejött azóta valami?
16/16 A kérdező kommentje:
Nope.
2018. júl. 28. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!