Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan hoznátok fel a témát újra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hoznátok fel a témát újra?

Figyelt kérdés

Egy cimborám tegnap este, igaz ittasan, de felajánlotta a feleségét egy éjszakára, a nő is benne lett volna.

Én totál nem értettem mi baja, másrészt úgy voltam vele, hogy tuti részeg, azért mondja, de utána azt is bevallotta, hogy direkt ezért hívtak át.

Végül ismét nemet mondtam, majd mintha nem történt volna semmi, beszélgettünk tovább.

Viszont mióta hazajöttem, kétszer kellett önkielégítenem, mert teljesen kész vagyok,

Nagyon szép és vonzó nő a felesége.

Most úgy gondolom, hogy megtenném szívesen, szerintem nem is sima szex lenne, hanem olyan finoman, szenvedélyesen bújnék vele ágyba, utána meg jó keményen....

Szerintetek eleve mennyire valós, hogy ő ezt akarta, másrészt hogy hoznátok szóba?

2018. jún. 22. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Elég cink, hogy ilyen nyuszi vagy :D

Persze nyilván meglepődtél meg minden, de azért nem csodálkoznék ha komolytalannak gondolnának ez után.

Amúgy.. meg, "figyi cimbi tudod, tegnap sokat gondolkodtam és benne lennék a dologban."

2018. jún. 22. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg kérdezted, hogy ingyen-e..?
2018. jún. 22. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Hol lehet ilyen párokkal megismerkedni?

Én nem vagyok,akkora nyuszi,mint a kérdező.

2018. jún. 22. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez a lehetőség elment melletted ..

Megtennéd szívesen ? Hát ott volt a lehetőséged , de te nem éltél vele.

Én több esélyt nem adnék.

De hívd meg őket te sörözni , és hozd ott szóba.

Ha átjönnek már fél siker.

Legyél tökösebb.

Szenvedélyesen ? Na ezt is felejtsd el, az ilyen szex nem erről szól. !!

Mennyire valós ?

Teljesen.

Sokan játsszák ezt a játékot,:)

Legyél bátor.Hátha adnak még egy esélyt.!!

2018. jún. 22. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Azonnal meg kellett volna tenned, mindenféle habozás nélkül. Ha visszagondolok, eddig soha nem bántam meg egy kalandot egyik nővel sem, még akkor sem, ha nem volt egy bomba nő, akkor is egy élményt adott, de én is hagytam ki 18 évesen egy jó partit, amit azóta is bánok és rengeteget gondolok arra, mi lett volna, ha.

Hozz össze megint egy ilyen találkát, és piázzatok, majd mondd neki, hogy most szívesen élnél a lehetőséggel, amit múltkor kihagytál, ha még aktuális és reménykedj.

2018. jún. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!