Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti melyiknek örülnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti melyiknek örülnétek jobban?

Figyelt kérdés

Induló szexkapcsolat, első alkalom, de ismerjük egymást régóta.

Hogy várjam?

Szexi fehérneműben, csipke hálóingben? Vagy, rendes ruhában?

Azonnal neki eshetek (pl. szopás) vagy hagyjam, hogy ő irányítsa a dolgokat? 40 éves férfi, én 26 vagyok.

2018. jún. 22. 00:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Szia

Kép nincs hogy lássuk melyik áll jobban?

2018. jún. 22. 00:20
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Minek ehhez kép? Egyértelmű, hogy szexi fehérnemű, comfix, magassarkú tetszene a legjobban. Aztán hagyd, hogy ő irányítson!
2018. jún. 22. 00:27
 3/11 anonim ***** válasza:
ő tapasztaltabb lehet a csipke is jó ötlet de a fehérnemű jobb lenne. Akkor ő tuti azt akarná hogy leszopd és aztán beinduljanak a dolgok. Általában szopással kell kezdeni.
2018. jún. 22. 01:57
 4/11 anonim ***** válasza:

41 vagyok.

Nekem bejönne a szexy fehérnemű, s ha rám mástól az első alkalommal.

2018. jún. 22. 06:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Rendes ruha, alatta szexi fehérnemű. A ruha úgyis lekerül, és számomra izgatóbb, ha az eleje kicsot lassabb, és nem látok azonnal mindent. A ruha levetése után kezdheted a szopással.
2018. jún. 22. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszene a szexi fehérnemű :) combfix is jó ha van rajtad az maradhat is. Simogatással kezd, bújj és úgy szopizz ;)
2018. jún. 22. 08:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Én rendes ruhára szavaznék, lehet persze az is szexi és alatta még szexibb fehérnemű... és szerintem ne ess neki, az egész olyan kur..vásnak hatna ( " hello Gábor, gyere be, aztán már csomagolnád is ki a műszert...😀)
2018. jún. 22. 09:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Én a normál ruha, alatta szexi fehérneműre szavazok, persze az sem mindegy, hogy a ffi miben érkezik. Ha asszonyverő atlétában, akkor én mondjuk a csaj helyében hagynám a fenébe az egészet :D viszont a helyedben nem esnék neki, azt lehet későbbi alkalomra tartogatni ;)

26F

2018. jún. 22. 10:40
 9/11 Chac Xib Chaac ***** válasza:

Szerintem normál ruhában várd - amiben általában szoktatok találkozni. És alatta legyen valami szexi kis meglepetés, amire emlékezni fog ;)

Ne támadd le rögtön, de segítsd az útján - kis véletlen érintések, miközben odaadod neki a poharat, vagy kezébe adsz valamit és végigsimítod, stb. Egy nő sztem érti ennek a módját :)

Ha úgy alakul, úgyis leteper az előszobában, akkor meg csak sodródj az eseményekkel és élvezd :D

Én ezt élvezném leginkább, ha összefutnék egy fiatalabb nővel, és tudnám hogy kívánjuk egymást.

F40

2018. jún. 22. 12:58
 10/11 Krúdy Gyula válasza:
0%

Szerintem 26 évesen ne alakíts ki szexkapcsolatot 40 éves pasival.

Örülök, hogy segíthettem. Puszi.

2018. jún. 22. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!