Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti melyiknek örülnétek jobban?
Induló szexkapcsolat, első alkalom, de ismerjük egymást régóta.
Hogy várjam?
Szexi fehérneműben, csipke hálóingben? Vagy, rendes ruhában?
Azonnal neki eshetek (pl. szopás) vagy hagyjam, hogy ő irányítsa a dolgokat? 40 éves férfi, én 26 vagyok.
Szia
Kép nincs hogy lássuk melyik áll jobban?
41 vagyok.
Nekem bejönne a szexy fehérnemű, s ha rám mástól az első alkalommal.
Én a normál ruha, alatta szexi fehérneműre szavazok, persze az sem mindegy, hogy a ffi miben érkezik. Ha asszonyverő atlétában, akkor én mondjuk a csaj helyében hagynám a fenébe az egészet :D viszont a helyedben nem esnék neki, azt lehet későbbi alkalomra tartogatni ;)
26F
Szerintem normál ruhában várd - amiben általában szoktatok találkozni. És alatta legyen valami szexi kis meglepetés, amire emlékezni fog ;)
Ne támadd le rögtön, de segítsd az útján - kis véletlen érintések, miközben odaadod neki a poharat, vagy kezébe adsz valamit és végigsimítod, stb. Egy nő sztem érti ennek a módját :)
Ha úgy alakul, úgyis leteper az előszobában, akkor meg csak sodródj az eseményekkel és élvezd :D
Én ezt élvezném leginkább, ha összefutnék egy fiatalabb nővel, és tudnám hogy kívánjuk egymást.
F40
Szerintem 26 évesen ne alakíts ki szexkapcsolatot 40 éves pasival.
Örülök, hogy segíthettem. Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!