Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti minek örülnétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Most együtt leszek egy szűz fiúval,de nagyon izgulok. Nem vagyok már szűz,de annyira szeretném ha tökéletes lenne neki az első. Köszönöm a segítséget! :) 20/l
2018. ápr. 29. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha leszopod az elején akkor nagyban fel fog szabadulni és utána már majdnem mindegy mit csinálsz vele :)
2018. ápr. 29. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Neki ez már magába is izgató hogy elveszed a szűzességét!
2018. ápr. 29. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az lesz, ne parázz.

Szerinted ő mennyire izgul? :-)

Mivel nem ismerem, ezért nemsok mindent tudok mondani, még tapasztalatból sem, ugyanis az én első alkalmam egy szűz lánnyal volt, nem görcsöltünk rá, kis simivel kezdtünk, nyalakodás, ilyesmi.

2018. ápr. 29. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

A fiúk titkolt vágya az hogy egy lány bele kaksizon a szájukba.

Nekem is ez a álmom.

2018. ápr. 29. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Tanító néninek-bácsinak sem egyszerű lenni! Saját tapasztalat!

Biztosan ne lássa rajtad, hogy te is izgulsz!

2018. ápr. 29. 17:36
 6/7 Ramone ***** válasza:
48%
Részemről a tökéletes szex titka az hogy a szex után a nő pizzává változik
2018. ápr. 29. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Vicce, de szerintem legyél vele óvatos. :D

Én már mint nem szűz férfi, annak örülnék, ha a csaj megülne, mint egy lovat, és menne a vágta...De a szűz srác tutira izgul, hogy hamar elmegy.

És fontos, hogy ha felsül, akkor meg kell neki, mondani, hogy semmi baj, és 10-20 perc múlva mehet a következő menet.

2018. ápr. 29. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!