Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Örülnétek ha este így lépne meg a párotok?
Szeretném meglepni a párom mert nehéz hete volt. Vettem anál plugot, korábban nem használtunk análhoz. Arra gondoltam felhelyezem magamnak fürdés után és hagyom hogy szex közben észrevegye mehet a menet egyből ott is. Nem tudom, hogy örülne neki vagy perverznek gondolna.. :)
23/L
Mármint ma, azaz szombaton? Már csak azért, hogy ha tényleg nagyon nehéz hete volt, akkor elképzelhető, hogy hétköznap este, munka után kevésbé lenne ereje díjazni. De most, hétvégén szerintem jó ötlet. :)
Ami meg magát a plugot illeti, egy picit talán elveszi a varázsát, mert alapból kicsit tágabbról indulsz, így a behatolás pillanatában nem vagy annyira szűk, mint egyébként. Viszont ha korábban nem használtatok ilyet egyáltalán, meg esetleg az anál sem számít mindennapos dolognak nálatok, akkor ez tényleg nagyon jó meglepetés. Amikor meglátja, szinte biztosan kőkemény lesz rögtön, és több mint valószínű, hogy oda akarja dugni majd először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!