Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő akkor is elvezheti a sexet, ha épp nem élvez el?
Én imádom a szexet, pedig "csak" csikló orgazmusom van. De ki nem hagynám az érzést, orgazmus nélkül is vágyom rá.
35
Orgazmus nélkül hogy lehet vagyni a szexre?? Nem értem
Az miért jó hogy felizgat az illető nem mész el és a párod mindig elmegy te pedig ott maradsz felizgatva orgazmus nélkül kielégületlenül
Engem ez nagyon zavart ha én nem mentem el és később oldhattam meg magamnak hogy legyen orgazmusom ha már a semmire felizgatott
Ez miért jó? Nem értem mi a rossz abban hogy azt irtam számomra szex lényege az orgazmus anélkül nem látom értelmet akkor csak egy tárgy vagyon amit a férfi örömére használ mert ugyebár nekik mindig van orgazmusuk és könnyedén
Fordítva nem tudom hogy érezni magát egy férfi hogy felizgatom és eljutok az orgazmusig mindig ő meg csak 10 bol 3x és úgy kell lefeküdnie aludni hogy nulla orgazmus felizagatott állapot . Szerintem a férfiaknak sem tetszene ez
Átkozott biológia természetesen a férfinak kedvezett ebben is hogy nekik mindig minden körülmények között van orgazmusuk. Nők meg elégedjenek meg annyival hogy lehet a férfi üres edénye és élvezze azt hogy nincs orgazmusa élvezze a csókot meg a simogatast. Nem elégulok ki ezekkel nekem kell az orgazmus és ha ezt nem kapom meg inkább vagyok egyedül minthogy olyan kapcsolatban ahol csak a férfi megy el én meg maradjak ureseben és elvezzem azt
Akkor már elintézem magamnak és akkor mindig lesz hüvelyi és csikloi orgazmusom
Van orgazmusom, csak nem aktus közben. Most ezért ne is szexeljek, mert milyen dolog az egyesek szerint, hogy vágyom a szexre pedig közben nem élvezek el?! Megoldjuk előtte vagy utána a partneremmel az én kielégülésemet is, de aktusra akkor is vágyom. Fura, hogy ezt pont egy nő nem érti meg.
11-es voltam.
Nem tudok úgy vagyni az aktusra hogy nincs tole orgazmusom
Számomra az aktus nem igazán izgato csak akkor kezdem el élvezni ha már érzem hogy közeleg az orgazmus de addig csak érzem hogy mozog bennem látom neki ez tetszik de engem az nem mozgat meg nem dobom magam hanyatt attól az érzéstol csak ha már orgazmus közel vGyok
Magamnak csinalom akkor is ugyan így vagyok vele
Magára a folyamatra nem mondnam hogy micsoda kirobbanó extazis lenne ,ott is csak akkor elvezem amikor lassan már orgazmusom van
Ezért nem értem hogy lehet vagyni rá vagy szeretni az csak a férfinak jó meg a f@rkanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!