Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő akkor is elvezheti a sexet, ha épp nem élvez el?
Tapasztalatból mondom hogy nem, legalábbis én nem élveztem a szexet akkor mikor nem sikerült az orgazmus, sőt csak rosszabb lett a helyzet. Felizgattak a semmire aztán üresben maradtam majd később oldhattam meg magamnak
Számomra a szex lényege az orgazmus anélkül szerintem semmi értelme nincs a szexnek
24 N
Magára a szexre nem mondom hogy nagy szám lenne
Nekem az orgazmus az amire azt mondom hogy elvezem számomra az a lényeg többi csak pepecseles
Amikor elerek az orgazmus közelébe akkor kezdem csak el élvezni
Lehet felhaborito lesz másoknak amit írok de én a többi részét unom
Igen, egy jó partnerrel az elejétől a végéig élvezem. Persze úgy az igazi, ha orgazmus is van, de nem gond, ha néha kimarad.
Sőt, olyan is volt már, hogy annyira élveztem a szexet, hogy totálisan kielégültnek éreztem magam, pedig az orgazmus nem jött össze.
Életemben egyetlen egyszer volt olyan orgazmusom, amikor ritmikusan összehúzódtam belül, az se partnerrel.
Mégis élveztem a szexet orgazmus nélkül is. Illetve, van aki orgazmusnak tartja a G pont által kiváltott ejakulációt, olyanom többször is volt és általában valóban akkor, amikor úsztunk a gyönyörben (aztán másban is), de ha ez nem következett be, akkor is imádtam a szexet. Szerencsére a párom nem várta el, hogy orgazmusom legyen, szerintem úgyis látta rajtam, hogy iszonyúan élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!