Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök miért nem szeretik bevallani ha kívánják a sexet?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 16. 06:01
2/9 anonim válasza:
Elég ha én tudom másnak nem mondanám ,mert rögtön jön a bélyeg.Mintha valami bűn lenne,az emberek nem tudják a helyén kezelni a szexualitást.
3/9 A kérdező kommentje:
Szerinted megbélyegeznének
2018. ápr. 16. 06:55
4/9 anonim válasza:
En nem szoktam titkolni. :D
Mert tennem?
Baratnok kozott leginkabb. Tobbet halljak tolem, hogy “ hm de jo kis csavo” , mint akarmi mast.
5/9 A kérdező kommentje:
Meg szoktad figyelni a pasikat
2018. ápr. 16. 07:25
6/9 anonim válasza:
Ez általánosítás.
Miért ne vallanák be?
Nyilván, az ember nem kürtöli szét mindenféle idegennek, de akire tartozik, meg barátnőknek, esetleg olyan szituban barátok/haverok között, amikor lazább a hangulat, simán.
7/9 anonim válasza:
Mit értesz " bevállalásnak"? Nyilván nem ragasztanak cetlit a homlokukra, hogy " Kívánom a szexet!"
Párkapcsolatban, barátnők előtt szerintem felvállalják ezt, egyre inkább...
8/9 A kérdező kommentje:
De chates oldalakon nem merik bevalani inkáb körbe irják
2018. ápr. 16. 08:29
9/9 anonim válasza:
Mert elnek meg a sztereotipiak h noknek ilyet nem szabad mondani vagy utalni egy nonek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!