Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők vagy a férfiak kívánják jobban a szexet?
Én nekem eddig vagy nem volt szerencsém, vagy a nők nagyrésze tényleg prűd. Eddig 3 barátnőm volt, az első havonta egyszer, szerintem csak kötelességből feküdt le velem. A második is elég ritkán, de mondjuk ő azokat a ritka szexuális együttléteket baromira élvezte. Az utolsó exemmel fél évig voltam együtt, de a két kezemmel megtudtam számolni, hogy hányszor feküdtünk le egymással. Amúgy mindnél mindent bevetettem.
25/F
Kérdező, sajnos az a baj (neked) hogy a férfiakban magától megvan a vágy, a nőkben pedig sokkal inkább fel kell kelteni a vágyat.
És most nem megbántani akarlak, de inkább az lehet a baj, hogy te magad olyan férfi vagy, aki nem tud a nőkben szexuális vágyat kelteni. Ez nem feltétlenül a kinézeted miatt van, sokkal inkább lehet a viselkedésed, személyiséged miatt.
Nem lehet általánosítani. Ugyanis ugyanannyira vannak alacsony libidóval rendelkező férfiak is, mint nők.
Én nő vagyok, akár minden nap tudnám csinálni, pedig több, mint 10 éve tartó párkapcsolatban élek és gyerekünk is van már és mégis. Mert én ilyen vagyok. A férjemnek meg elég lenne havi 3. Régen neki is valamivel nagyobb volt az igénye, de én akkor is túlszárnyaltam ilyen tekintetben.
Nálad meg tényleg vagy rossz volt mindig a választás, vagy valóban lehet abban valami, amit az egyik válaszoló írt, hogy nem hoztad őket úgy tűzbe, hogy sűrűbben kívánja a veled való együttlétet. Mert azért ha volt 1-2 ilyen nő az életedben, akkor lehet azt mondani, hogy a nőkben van a hiba, de hogy eddig az összes nő, akivel dolgod lett volna, az mind prűd lett volna, akkor inkább magadba kéne keresni szerintem elsődlegesen a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!