Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég gáz, de nagy problémában vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy párom. Nálam idősebb 6 évvel. Élet tapasztalata van rendesen..szex téren is. De nem is ez alényeg. Elvileg jó pár éve csodálatos családanya, egyébként egy szeretni való nő tényleg főz mos takarít stb. De. Van egy bökkenő. Otthon él a szüleivel mert anno xx okok miatt az exével nem sikerült az élet egy albiban. Van egy öccse is. kb. 3 év van köztük. Már az elején is láttam fura jeleket amik miatt néha össze is vesztünk de mindig úgy lett avége,hogy hittem neki stb és beláttam ez beteges stb. Viszont most amikor elmentem kora regel dolgozni pár órára,úgy jöttem haza,hogy az ágy mellett levő kukába egy összegyűrt televert spermával teli zsepit találtam ami bár nem meleg,de frissnek friss volt tehát nem megszáradva. Ami miatt én kivagyok bukva,hogy mi előző nap dél-kora déltuán szexeltünk utoljára. Tudom,beteges amire kiakarok lyukadni de borzalmasan érzem magam most lehet csak megjátszik minden mert egyedülálló család anya volt és már minden megfordul a fejemben de közbe a hátam mögött? Az is elég érdekes,hogy az öccsének nincs barátnője, tán 1x hajtott egy csaj rá pár éve,de nem volt vele sokáig. Azóta sem láttuk nővel,nincs barátnője,hogy kurogat e valakit nemtudom,de helyes jóképű amúgy és nem is nagyon szólnak egymáshoz csak néha. Fura itt nekem ezaz egész. És a legszarabb,hogy nemtudok mit tenni. Nem tudom mit tegyek????
Ja és amit kihagytam,hogy akkor reggel ketten maradtak itthon. Amikor írok neki interneten is midnig visszaír még ha pihen is. Most 3x irtam neki kb a 3-4 óra alatt,egyszer sem írt vissza.Amikor hazaértem valóban olyan feje volt mint aki akkor kelt fel. De nem értem. Egy zsepi basszus több mint 12 óra alatt megszárad. Mi kora délután szexeltünk vasárnap ezt pedig hétfőn féltízkor vettem észre mikor hazaértem.
2018. jún. 21. 15:01
2/9 anonim válasza:
Szóval azt akarod mondani, hogy a csajod a testvérével szexel a hátad mögött?
Ez szopacs, súlyosan (amúgy meg bűncselekmény). Szerintem hagyd ott a francba, és keress egy normális, hozzád való lányt.
2018. jún. 21. 15:05
3/9 anonim válasza:
Lehet simán csak kiverte magának az öcsi és abba a kukába dobta be.
A másik, hogy nem szoktam kukában turkálni, de ha meg is tenném az ott talált zsepiket kibontani, tapogatni nem lenne gusztusom...
Nekem sincs hosszú ideje barátnőm, mégis összejárok csajokkal úgy, hogy más nem tud róla. Miért kéne elmondania nektek?
A feltételezést pedig hogy van köztük valami... Kicsi az esélye, de rákérdezhetsz, hogy a barátnőd jó pasinak tarja-e az öccsét és mit gondol miért nincs barátnője... Lehet, hogy biszex és most nem érdeklik a nők csak a pasik. Lehet pont rád gondolt amikor magához nyúlt... Sok ok lehet, de kicsi az esélye a vérfertőző kapcsolatnak köztük.
2018. jún. 21. 15:06
4/9 anonim válasza:
Elsőnek arra gondolnék,hogy kiverte a srác és bedobta a kukába.
2018. jún. 21. 15:09
5/9 anonim válasza:
Kérdezz rá burkoltan...Célozgass!
2018. jún. 21. 15:21
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem jelenti ez azt feltétlenül, hogy párod és a testvére között van valami kapcsolat. A srác kiverte aztán, kidobta a zsepit... A ti szexuális életetek az teljesen rendben van, neincs más gyanús jel? Ha nincs, szerintem, ne aggódj...
2018. jún. 21. 15:25
7/9 anonim válasza:
Csak úgy tudsz biztosra menni ha lebuktatod.
Pár ezer forintér már lehet venni rejtett kamerát, tollban kulcstartóban meg hasonlókban. Elindítod otthon hagyod és utána kiderül.
2018. jún. 21. 16:46
8/9 anonim válasza:
Ha meg nem telik rejtett kamerára megteszi a saját telód is.
Dugd el a szobában mondjuk matrac alá.
És legyen rajta a hangrögzítő bekapcsolva.
mondjuk tény hogy qrva unalmas visszahalggatni de a kamera is ugyanez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!