Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt akarja, hogy kikötözve szexeljek vele, ti hogyan csinálnátok?
mindenkinek más fér bele, előtte egyeztessetek,hogy mit szeretne pontosan. nálam belefér a pofozás, fojtogatás, fenekelés (nem brutális módon azért), vad szex, csúnya beszéd stb. de lehet neki ez már sok. kérdezd meg tőle. legyen egy "jelszó" amit mond,ha esetleg le akarna állni
22/L
Szia!
Mi sállal próbáltuk elsőre az is jó lehet, csak nehéz megkötni úgy, hogy ne csússzon ki a kezem. :D Kötél viszont nagyon bevágna.
Mi először úgy csináltuk, hogy a hátamon feüdtem, a kezem az ágy fejtámlájához volt kikötve kétoldalra, és a szemem is be volt kötve. Indítasz egy jó kis orállal, felizgatod amennyire csak tudod aztán szexeltek. Én kifejezetten szeretem a vadabb szexet így párom úgy csinálta. Nekem belefér a hajhúzás, harapás, ütés (tenyérrel comb, fenék, cici) karmolás is, de te ismered barátnőd. :)
Figyeld a a reakcióit olvas a testéből kommunikáljatok
És ha azt mondja állj le akkor tényleg állj le mert akkor tényleg baj van
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!