Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csinálnátok, ha egyszer arra érnétek haza, hogy az aktuális pasitoknői bugyi van és éppen próbálja vibrizni magát?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 10:15
1/19 anonim válasza:
Elkiáltanám magam: Erre van szükség országunk újbóli felemelkedéséhez és virágzásához! Majd kitűzném a vörös zászlót a homlokzatra.
2/19 anonim válasza:
Lehet hogy beteg vagyok de nekem tetszene. Amúgy is régi vágyam megdugni, ujjazni egy pasit, ha harisnyában, bugyiban is lehetne akár, mint egy kis ribi, közben izgatna ahogy nyögne.
3/19 anonim válasza:
Előkapnék egy felcsatit és kegyetlenül megdugnám vele.
4/19 A kérdező kommentje:
Belevalók vagytok.😃
2018. máj. 12. 11:12
5/19 anonim válasza:
Én veszem a bugyiját...:D nem lepne meg.
6/19 A kérdező kommentje:
Komolyan?😃
2018. máj. 12. 11:16
7/19 A kérdező kommentje:
Akkor mégis izgalmas lehet ez?
2018. máj. 12. 11:26
8/19 anonim válasza:
Gyorsan cisnálnék egy Facebook Live videót...
Vagy felhívnám a meleg barátom, hogy akció van, kulcs a lábtörlő alatt és elmennék otthonról.
9/19 anonim válasza:
Persze minden no alma egy latens meleg fiucskaval valo parkapcsolat.
Golyozapor: ON
10/19 anonim válasza:
Meglepődnék, és kicsit megsértődnék hogy nem árulta el nekem, hogy ez izgatja. Engem ugyan nem izgat a dolog egy kicsit se, de nem ítélem el. Lehet h nem vennék részt benne szívesen de nem zavarna h csinálja és nem kéne titkolóznia előttem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!