Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit csinálnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit csinálnátok, ha egyszer arra érnétek haza, hogy az aktuális pasitoknői bugyi van és éppen próbálja vibrizni magát?

Figyelt kérdés

2018. máj. 12. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Hirtelen mennyi nőnek tetszik ez a fajta dolog, mi történt itt ? Amikor meg arra kéri az ember a nőt hogy ujjazzon meg alaposan sikítozva rohannak el. :D Én persze sose találok ilyen perverzkedesre nőt itt meg hirtelen hemzsegni kezdtek :D 27/F
2018. máj. 13. 09:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A vibrátorral semmi gondom nem lenne, a bugyi .. hát nem is tudom,érdekelne miről fantáziál. Az meg számomra izgató gondolat hogy esetleg én dughatnám meg őt. Éppen két napja láttam egy izgi játékszert felcsatolni sem kell, mégis megdughat vele valakit egy csaj .
2018. máj. 13. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:
35%
Először is megkérdezném tőle, hogy kié az a buygi, meg honnan van a vibri? Elmennék otthonról, és este megbeszélnénk a hogyantovábbot.
2018. máj. 13. 15:51
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
"Hirtelen mennyi nőnek tetszik ez a fajta dolog, mi történt itt ? " Talán hogy anonim oldalon nem fél bevallani az ember mire vágyik? A legtöbb pasas elhajtana a francba hogy ő nem bu-zi ha bepróbálkoznék... Még akkor is elhajtana ha benne lenne, mert szégyenli.
2018. máj. 13. 16:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Én már régebben próbálkoztam itt hátha van itt hasonló beállítottságú mint én csak nőben. Nem igazán tolongtak. Igen tudom nem tarskereso de amint mondtad az anonimitás jo lehetőséget ad sokmindenre. És én nem szégyellem felvalallni hogy szeretem és élvezem ha egy nő izgat análisan. Ezért is írtam hogy meglepodtem hirtelen mennyi nőnek tetszik a dolog. Régen csak a fújolás ment meg a " keress egy pasit erre " chhhh. 11-es voltam ;)
2018. máj. 13. 21:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Lányy vagyok. A barátom szereti ha megdugom felcsatolossal, egesz gyakran szoktuk csinálni. De amúgy teljesen heteró. Így nem lepődnék ezen meg, csak a női ruhán. Ledobnam a ruháimat es a legnagyobb felcsatolóssal jól megdugnám. Biztos izgatna erre hazaérni. Aztán cserélünk.
2018. máj. 14. 07:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát olyan már volt, hogy mikor hazaért a barátnőm, épp a tangájában maszturbáltam, pont akkor nyitott rám, mikor elélveztem, így láthatta, amint beleélvezek a bugyijába.
2018. máj. 29. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Szólnék a meleg ismerősömnek, hogy akció van. :)
2018. jún. 17. 16:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a választ a poén kedvéért írtam ki, tényleg van meleg ismerősöm és szoktunk vele hasonlóan poénkodni. :) Tényleg elnézést ha valakit megsértettem.
2018. jún. 19. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!