Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő volt a legkevesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő volt a legkevesebb két partnerrel történt szexed, vagy pettinged között?

Figyelt kérdés

Hogy történt? Tudott az elsőről a második?

Hány évedek voltatok és hányadik partnerei voltatok egymásnak?

Ha nagyon extra, írhatjárok privátban is...

2018. jún. 21. 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
2 nap, tudtak róla, legjobb haverok voltak. 22/L
2018. jún. 21. 02:16
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
20 óra. Nyaraltunk haverokkal.Egy buliban összegabalyodtunk egy sráccal. Szex lett belőle. Viszont a srác, akivel együtt mentünk nyaralni rám startolt másnap. Kicsit smároltunk, picit tapizott,de nem mentem tovább. Tök rég óta gerjedtem rá,ha előző este nem szedem fel a srácot nem gondolkodtam volna. Így a nyaralás végéig a helybéli sráccal voltam. A haverom meg maradt a haverom.
2018. jún. 21. 02:26
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
2 éves kapcsolatom után éltem jó pár hónapig nagyon kicsapongó életet..Volt olyan is, hogy buli után nálam aludt egy lány, szexeltünk. Reggel 9 körül lelépett. 11-re szaktársam jött "számvitelezni", délután utána iszogattunk és adta magát a helyzet.. este pedig szintén buli és nem egyedül jöttem haza.. és többé -kevésbé ez ment vagy negyed évig, nem volt olyan hét hogy legalább 2 lányt haza ne hoztam volna.
2018. jún. 21. 03:24
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Két szexpartner, nem tudtak egymásról, 12 perc 😉
2018. jún. 21. 05:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Félnap

Tudtak egymásról de nem ismerték egymást

Én 20 voltam és mind a kettő 27 éves volt

A Nagyvárosban élőnél egy 7 végét töltöttem ott péntek délutántól vasárnap délelőttig

A Másikkal hazafelé összefutottam a vonaton mert Ő meg csajozni volt de volt olyan hogy Várt az állomáson

Vele le pakoltuk a koleszban a cuccaim elmentünk vacsizni iszogatni vettünk ki szobát és együtt töltöttük azt az estét majd onnan mentem Egyetemre hétfőn

A Nagy városainak talán 4. Lehettem Nekem a 2.

A Másiknak hát számban nem tudom hanyadik de egy pár nőt a farkába húzott már! Nekem a 3. Volt

Összeségében egyik pasi se volt jobb a másiknál nem volt különbség

Talán annyi hogy akivel a Vonaton össze. Futottunk valamivel vastagabb és hosszabb volt a szerszáma Ezért Fájt néha és körülményes volt a dugás szóval vele inkább csak pettingelni szerettem jobban!!! De ettől függetlenűl perverz volt sok eszközt ki próbáltunk amihez behatolás nem szükséges de még is orgazmust okoz

A Pasik méretét NEM tudom

Még Sac/kb Se

24N

2018. jún. 21. 07:56
 6/8 anonim ***** válasza:

3-4 óra. Nagyon szégyellem, de akkor még 21 éves voltam. Délután átjött a lány akivel összejártam már pár hónapja és emlékszem feldobtam az íróasztalomra a szobámban, úgy is szexeltünk. Este pedig átjött az akkori barátnőm, aki pedig ilyen télapós szexkosztümöt hozott magával (piros, fehér bojtos sapka abból a puha szőrös anyagból, ugyanabból készült miniszoknya, stb)

Dehogy tudtak egymásról. Én 21 voltam úgy emlékszem, a csajok pedig 19 és 20 évesek.

26/F

2018. jún. 21. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
10 perc. A csajjal bent szórakoztunk a mosdóban, míg kint várt az aktuális barátnőm. Nem vagyok rá büszke, de a kapcsolat nem volt komoly, szóval nem éreztem megcsalásnak
2018. jún. 21. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
3 hónap.
2018. jún. 21. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!