Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt a legkevesebb két partnerrel történt szexed, vagy pettinged között?
Hogy történt? Tudott az elsőről a második?
Hány évedek voltatok és hányadik partnerei voltatok egymásnak?
Ha nagyon extra, írhatjárok privátban is...
Félnap
Tudtak egymásról de nem ismerték egymást
Én 20 voltam és mind a kettő 27 éves volt
A Nagyvárosban élőnél egy 7 végét töltöttem ott péntek délutántól vasárnap délelőttig
A Másikkal hazafelé összefutottam a vonaton mert Ő meg csajozni volt de volt olyan hogy Várt az állomáson
Vele le pakoltuk a koleszban a cuccaim elmentünk vacsizni iszogatni vettünk ki szobát és együtt töltöttük azt az estét majd onnan mentem Egyetemre hétfőn
A Nagy városainak talán 4. Lehettem Nekem a 2.
A Másiknak hát számban nem tudom hanyadik de egy pár nőt a farkába húzott már! Nekem a 3. Volt
Összeségében egyik pasi se volt jobb a másiknál nem volt különbség
Talán annyi hogy akivel a Vonaton össze. Futottunk valamivel vastagabb és hosszabb volt a szerszáma Ezért Fájt néha és körülményes volt a dugás szóval vele inkább csak pettingelni szerettem jobban!!! De ettől függetlenűl perverz volt sok eszközt ki próbáltunk amihez behatolás nem szükséges de még is orgazmust okoz
A Pasik méretét NEM tudom
Még Sac/kb Se
24N
3-4 óra. Nagyon szégyellem, de akkor még 21 éves voltam. Délután átjött a lány akivel összejártam már pár hónapja és emlékszem feldobtam az íróasztalomra a szobámban, úgy is szexeltünk. Este pedig átjött az akkori barátnőm, aki pedig ilyen télapós szexkosztümöt hozott magával (piros, fehér bojtos sapka abból a puha szőrös anyagból, ugyanabból készült miniszoknya, stb)
Dehogy tudtak egymásról. Én 21 voltam úgy emlékszem, a csajok pedig 19 és 20 évesek.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!