Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb méreteket kedvelő férfiak! Mondanátok pár szót?
Milyen egy kövér nővel? Mit szeretsz egy hasonló alkatban? Ha volt tapasztalatod, akár pozitív, akár negatív, kérlek oszd meg velem! :)
a linket nem látom sajna viszont válaszolva a kérdésre nagyon szívesen lennék telt lánnyal nővel (mackós alkat vagyok)
Mit szeretek nos a nőiességet valamiért ezerszer nőiesebbnek látom a hasonló alakot,szívesebben is fognám.
Sajnos nem volt még tapasztalatom(nem hiszem hogy egyhamar lesz)
22f
Nem tudom, hogy számomra ez még a belefér kategória. Rezeg a léc. Az arca döntene mindenképpen. Amúgy is. De tényleg elég kényes a szituáció. Én izmos, sportos alkat vagyok és kerültem már olyan helyzetbe, hogy bejött egy húsosabb lány és mikor elment, akkor az asztaltársaság elkezdett szörnyülködni. Én meg lincseléstől tartva mondtam, hogy nekem bejött:D:D:D
De soha nem voltam még molettebb lánnyal. Nem is valószínű, hogy leszek. Soha nem szólítanám le őket. Régebben volt már rá pár példa, de visszautasítottak, azzal hogy van barátjuk. Persze miért ne lehetne, de szerintem inkább az van, hogy ők is a mackósakat szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!