Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyobb méreteket kedvelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb méreteket kedvelő férfiak! Mondanátok pár szót?

Figyelt kérdés

Milyen egy kövér nővel? Mit szeretsz egy hasonló alkatban? Ha volt tapasztalatod, akár pozitív, akár negatív, kérlek oszd meg velem! :)

[link]

2018. jún. 20. 21:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez már sok nekem. Megenne reggelire.

Én inkább a "Curvy" testalkatot kedvelem, a "BBW" már sok nekem.

példa:

[link]

[link]

2018. jún. 20. 21:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Krystal Swift az álomnő!
2018. jún. 20. 22:29
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Volt barátnőmnek hasonló alkata volt, imádtam!
2018. jún. 20. 22:58
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Hát ez nekem álommegélés lenne :). Sok nagyobb lánnyal voltam már (több mint 10), ebből a legnagyobb kb. 150 kg volt, életem egyik legjobb szexének azt tartom :). De egy nagyon csinos és jól öltözött, 100kg+ molett hölgynek örülnék a legjobban.

26/F

2018. jún. 20. 23:04
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Igazából számomra sokkal vonzóbb egy ilyen jellegű nővel érintkezni. Sokkal szeretni valóbbak, puhábbak. Az alakjuk meg aztán fantasztikus. Gyönyörűen gömbölyödnek ott, ahol csak kell. Nekem vékony lányoknál kellene valami plusz ami beindít, de kövérebb nőknél minden megy magától. XD Na igen! Kinek milyen az ízlése.

Az sokat dob a kövér csajokon is, ha nem takar sokat ami rajtuk van.

És megfigyeltem azt is hogy akiknek hozzám hasonlóan kedveli a dagi nőket az kifejezetten utálja a sportos, izmos nőket.

Mellesleg a kép amit linkeltél az számomra teljesen tökéletes alkat.

Ám a legjobban ez a női alak jön be.

[link]

Remélem segítettem.

Szép estét!

2018. jún. 20. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten hol jönnek szembe az ilyen Urak? Van hogy néha leszólítanak az utcán, de nem hittem volna hogy a 150 kgs nőkre is nagy lenne a kereslet..

Én meg a strandon is próbálom takargatni a 90-95 kilós testem.. :D

2018. jún. 21. 00:24
 7/15 anonim ***** válasza:

Ismerem az oldalt, kedvelem is , sőt képem is beküldtem :)

De azt nem értem meg ha valakinek ez jön be miért kövérezi le ?

Igen azok vagyunk, bár én azért kisebb kategória mint a hölgy a képen.

Van erre szebb szó is azért ami kevésbé sértő.

2018. jún. 22. 14:57
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Milyen egy kövér nővel..? Elmész a szupermarketbe, veszel 30kg csontot, 25kg izmot, 10kg belsőséget, meg 45kg zsírt, összekevered egy meszes-dézsába, és elkezded töcskölni. Pont ilyen!
2018. jún. 22. 14:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 70 körül voltam, amikor összejöttünk a párommal, most 90 körül vagyok. Én utálom, ahogy kinézek és állandóan diétázok, de ő imádja.
2018. jún. 22. 15:27
 10/15 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, szóval nem azt illetem csúnyább szóval, ami tetszik, hanem amilyen vagyok. Tudom, hogy van rá szebb szó, de a lényegén nem változtat. De igazad van, nekem sem esne jól, ha bárki kövérnek nevezné szemtől szembe, lehet nem volt szerencsés a szóhasználat.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, különösen a kifejtősebb fajtát. :)

2018. jún. 22. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!